Τα ανοιχτά «μέτωπα» του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού. Τα επτά συμβόλαια που λήγουν τον επόμενο μήνα

Η σεζόν 2023-2024 οδεύει προς το τέλος της, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του τρεις κομβικές αναμετρήσεις, στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδας να μην έχει κριθεί ακόμη, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται μέσα στο «κόλπο» της διεκδικήσεις του τροπαίου, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτάξει και την επόμενη ημέρα. Σε μια αγωνιστική περίοδο με πολλά και απαιτητικά παιχνίδια, φάνηκαν οι δυνατότητες και παράλληλα οι αδυναμίες του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, το οποίο αγωνίζεται non stop από τον Ιούλιο του 2023.

 Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και οι Τόμας Μουργκ και Τάισον, κλείνοντας κάποιες ανοιχτές υποθέσεις για τον Δικέφαλο.

Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες στο ρόστερ, αφού αρκετά συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ειδικότερα, υπάρχουν 6+1 συμβόλαια, που λήγουν τον Ιούνιο του 2024, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει αρκετή δουλειά στο εν λόγω κομμάτι. Επτά συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, κάποια από τα οποία δεν έχουν οψιόν ανανέωσης.

Τα συμβόλαια που φτάνουν στο τέλος τους αφορούν τους Στέφαν ΣβαμπΖίβκο ΖίβκοβιτςΜπράντον ΤόμαςΤόμας ΚεντζιόραΣουαλιό Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο. Παράλληλα, λήγει και το συμβόλαιο του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του στον Δικέφαλο, κάτι που είχε προαναγγείλει το περασμένο καλοκαίρι.

«Τώρα ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσω εγώ τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που μου δίνουν την δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου όπως το ονειρεύτηκα. Μέσα στην Τούμπα, αρχηγός, μπροστά σας, όποτε ο προπονητής με φωνάξει. Ελπίζω να είναι μια ιστορική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, όσο θα είναι ιστορική για εμένα. Η τελευταία μου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος αρχηγός.

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Βιεϊρίνια δεν είναι το μοναδικό ανοιχτό «μέτωπο», που καλείται να αντιμετωπίσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα συμβόλαια των Στέφαν Σβαμπ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην έχουν οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Στέφαν Σβαμπ έχει προνοήσει για το μέλλον του δείχνοντας τη διάθεσή του να γίνει προπονητής μετά το τέλος της καριέρας του. Ο Αυστριακός χαφ βρίσκεται στον Δικέφαλο από το 2020 και σίγουρα είναι ακόμη μία δύσκολη περίπτωση για να διαχειριστεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με ενδεχόμενο νέο συμβόλαιο.

Επιπροσθέτως, υπάρχουν ακόμη τέσσερα συμβόλαιο τα οποία έχουν ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και σε αυτά έχει προστεθεί οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα. Οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις αφορούν τους τρεις δανεικούς, Σουαλιό ΜεϊτέΜάρκος Αντόνιο και Τόμας Κεντζιόρα, αλλά και τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές σε διάρκεια συμβόλαιο, έχοντας όμως και οψιόν.

Εκτός από τον Ισπανό στράικερ, οψιόν ανανέωσης έχουν και οι Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο.

Το σίγουρο είναι πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αρκετή δουλειά πάνω στο κομμάτι των ανανεώσεων, καθώς απομένει ένας μήνας, μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2023-2024, με τις «ανοιχτές» υποθέσεις να είναι πολλές.

https://inpaok.com/820145/ta-anoichta-metopa-tou-paok-enopsei-kalokairiou/

Τα ανοιχτά «μέτωπα» του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού. Τα επτά συμβόλαια που λήγουν τον επόμενο μήνα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.