Βρήκε… Super Sub ο ΠΑΟΚ Β. Κρίνει ματς, ερχόμενος από τον πάγκο ο Σαποβάλοφ

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ έφερε στη Θεσσαλονίκη από την Εσθονία και την Φλόρα Ταλίν τον Αλεκσάντρ Σαποβάλοφ, ως δανεικό, με μια αρκετά χαμηλή ρήτρα αγοράς, που δεν ξεπερνά τις 40 χιλιάδες ευρώ, για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της δεύτερης ομάδας του, που αγωνίζεται στη Super League 2.

Για πρώτη φορά στο ελληνικό περιβάλλον, και στο σκληρό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, κατάφερε να ξεχωρίσει, και μάλιστα κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο!

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο 21χρονος Εσθονός επιθετικός, που μπορεί να προσφέρει και περιφερειακά, έχει πέντε γκολ σε 13 συμμετοχές, κι όλα τα πέτυχε ερχόμενος στο παιχνίδι ως αλλαγή από τον πάγκο!

«Συστήθηκε» μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού στη δεύτερη του συμμετοχή με τα «ασπρόμαυρα» πέρασε ως αλλαγή στο 80′ της εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και κατάφερε να σκοράρει στο 82′ και στο 90′ για να «κλειδώσει» ένα σημαντικό τρίποντο.

Ως αλλαγή σκόραρε και στο 4-0 επί της Νίκης Βόλου, όσο και στο 4-2 επί της Κοζάνης στα Play Out, ενώ σκόραρε το γκολ που σήμανε την αντεπίθεση και την εξασφάλιση της παραμονής, ισοφαρίζοντας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό, πριν ο Χιτσάμ Κανίς γράψει το τελικό 1-2, που ξέμπλεξε οριστικά τον ΠΑΟΚ Β από τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

https://inpaok.com/820165/vrike-super-sub-o-paok-v/

 

Βρήκε… Super Sub ο ΠΑΟΚ Β. Κρίνει ματς, ερχόμενος από τον πάγκο ο Σαποβάλοφ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.