Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Σεμινάριο από τον Λόβρεν! Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (1-1), σε ένα ντέρμπι που ο Ντέγιαν Λόβρεν παρέδωσε σεμινάρια άμυνας.

Κοτάρσκι: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ του Πιερό. Έκανε σημαντική επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο στο σουτ του Ρότα με καίρια έξοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα.

Λόβρεν: Μαγικός! Πανταχού παρών είτε ως αριστερό είτε ως δεξί στόπερ. Ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς. Δεν έχασε μονομαχία ψηλά, έχοντας δύσκολη αποστολή απέναντι σε Πιερό και Λιβάι Γκαρσία. Διάβασε κάθε απειλή των γηπεδούχων, είχε τάκλιν για σεμινάριο, γλιτώνοντας ειδικά στο α΄ την ομάδα του από κίνδυνο.

Κεντζιόρα: Ήταν ο «μοιραίος» στην ισοφάριση της ΑΕΚ, καθώς δεν κατάφερε να ανακόψει τον Πιερό. Στις υπόλοιπες μονομαχίες, ήταν αποτελεσματικός, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Μετά την αλλαγή του Μπάμπα, πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μπάμπα: Καθοριστικός σε ένα ακόμη ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Πέτυχε το γκολ στο α΄ ημίχρονο, «μπουκάροντας» στη φάση, επιθετικά έκανε αρκετά ανεβάσματα βοηθώντας τον Τάισον, ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψε καθόλου από την πλευρά του. Έγινε αναγκαστική αλλαγή στο β΄ λόγω ενοχλήσεων.

Ότο: Είχε πολλή δουλειά από την πλευρά του, ήταν ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ τον είχε «σημαδέψει». Ίσως από τα πιο γεμάτα του παιχνίδια, ήταν αποτελεσματικός σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά στο β΄ που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Από το 63΄πέρασε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σβαμπ: Πολλά τρεξίματα από τον Αυστριακό, έκοψε μπάλες μαζί με τον Οζντόεφ στην μεσαία γραμμή. Πιέστηκε αρκετά αμυντικά, αλλά ήταν αποτελεσματικός στις περισσότερες περιπτώσεις.

Οζντόεφ: Είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με το δοκάρι και τον Στρακόσια, να του στερούν το γκολ. Είχε ωραίες επαφές της μπάλας και μοίρασμα έξω από τη μεγάλη περιοχή ενώ στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν αρκετά καλός, κόβοντας αρκετές κάθετες πάσες των παικτών της ΑΕΚ. Δέχτηκε κίτρινη κάρτα, παρ΄όλα αυτά δεν πτοήθηκε και κέρδισε αρκετές μονομαχίες.

Μούργκ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα όσο έπαιξε. Πήρε φανέλα βασικού αλλά χάθηκε νωρίς στο παιχνίδι.

Αντρίγια: Βοήθησε αρκετά τον Ότο στο πίσω μισό, ενώ μπροστά δημιούργησε μία καλή ευκαιρία, αλλά τελευταία στιγμή η άμυνα έκοψε την σέντρα του. Στο β' ημίχρονο περιορίστηκε κυρίως σε αμυντικά καθήκοντα, στα οποία πήγε εξαιρετικά.

Τάισον: Δεδομένης της ποιότητας και της κλάσης του, ο ΠΑΟΚ περίμενε πολλά περισσότερα από τον Βραζιλιάνο που είχε μεν καλή εμφάνιση αλλά του έλειψαν οι γνωστές «μπούκες», διεισδύσεις, το κάτι παραπάνω.

Τσάλοβ: Πήρε από το κόρνερ, από το οποίο προήλθε το 0-1 του ΠΑΟΚ, την πρώτη κεφαλιά-ασίστ πριν το γκολ του Μπάμπα. Στο υπόλοιπο κομμάτι, ήταν αρκετά μόνος ανάμεσα στους δύο στόπερ της ΑΕΚ. Δεν φάνηκε ούτε στο σημερινό παιχνίδι.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Κόλεϊ: Μπήκε εκτάκτως στον αγώνα, λόγω του τραυματισμού του Μπάμπα. Ήταν καλός για όσο αγωνίστηκε, έχει μπει στο κλίμα της ομάδας.

Τόμας: Επέστρεψε δίνοντας αρκετές μονομαχίες, όπως σε κάθε παιχνίδι, έχοντας απέναντι του δύσκολη αποστολή.

Καμαρά: Έτρεξε όσο μπορούσε, κάλυψε αρκετούς χώρους βοηθώντας μέσο-αμυντικά την ομάδα.

Κωνσταντέλιας: Μπήκε αργά στο παιχνίδι και δεν έκανε τη διαφορά όσο αγωνίστηκε.

Ντεσπόντοφ: Δεν μπορεί να κριθεί για όσο έπαιξε.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1246440_i-kritiki-ton-paikton-toy-paok-seminario-apo-ton-lobren

 

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Σεμινάριο από τον Λόβρεν! Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (1-1), σε ένα ντέρμπι που ο Ντέγιαν Λόβρεν παρέδωσε σεμινάρια άμυνας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.