"Απάντηση" ΠΑΟΚ σε Μουζακίτη, πάει άμεσα Τούμπα - Έριξε 30εκατ. ο Σαββίδης! του Λάζαρου Γεωργίδη. Ο νεαρός άσος που εντυπωσιάζει και ήδη υπάρχουν εισηγήσεις να ανέβει στην πρώτη ομάδα, πότε θα είναι έτοιμος να παίξει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και η τεράστια επένδυση του Ιβάν Σαββίδη που φέρνει ήδη κέρδη...

Το νέο σπίτι του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς μπορεί η Νέα Τούμπα να έχει καθυστερήσει για μια σειρά από διάφορους λόγους (από γραφειοκρατικά θέματα μέχρι και τις γεωπολιτικές εξελίξεις ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία), μαλλά το νέο αθλητικό κέντρο τής ομάδας προχωράει και, μάλιστα, κανονικά.

Πριν τελειώσει το 2024 το γραφείο που αναλάβει την κατασκευή θα έχει εκπονήσει το σχέδιο και ο στόχος είναι στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου του 2025 θα έχουν αρχίσει τα έργα στην έκταση που έχει αγοράσει ο Σαββίδη (αθόρυβα, χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι) στη Θέρμη. Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι για τη σεζόν 2026-27, που η ομάδα θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της, το ρόστερ θα γυμνάζεται εκεί.

Ο Ιβάν θέλει να φτιάξει το καλύτερο αθλητικό κέντρο στα Βαλκάνια (λέγεται ότι το κόστος μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει τα 12 εκατ. ευρώ), με συνολικά 6 γήπεδα, κλειστή πισίνα, γυμναστήριο και κέντρο αποθεραπείας, ξενοδοχείο και εστιατόριο, γραφεία κ.λπ. Γιατί ο Σαββίδης θέλει να παρέχει όλες τις ανέσεις στην πρώτη ομάδα, αλλά θέλει να δώσει τα πάντα και στα τμήματα υποδομής του Δικέφαλου.

Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που θα υπάρχουν τόσα γήπεδα και ξενοδοχείο/εστιατόριο (για να εξυπηρετούν τις ακαδημίες και τα παιδιά που θα φιλοξενεί), αφού ο Σαββίδης ξηλώνεται κάθε χρόνο περίπου 3 εκατ. ευρώ για να λειτουργούν όλα ρολόι στις ακαδημίες - Για την ακρίβεια πληρώνει 2,8 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.

Αν υπολογίσουμε ότι βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2012, άρα αυτά πολλαπλασιάσουμε τα 12 χρόνια που βρίσκεται στο κλαμπ με 2,8 εκατ. ευρώ το αποτέλεσμα είναι: 30+ εκατ. ευρώ, αλλά και οι (μεταξύ άλλων): Κουλούρης (πώληση με 3,5), Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης (πώληση με 12 εκατ.), Τζόλης (πώληση με 11 εκατ.), Κούτσιας (πώληση 2,4 εκατ.), Τζίμας. Δηλαδή μπορεί να έχει βάλει 30+ εκατ. ευρώ ο Ιβάν, αλλά από την παραγωγή των ακαδημιών έχει εισπράξει και αντίστοιχα μεγάλο ποσό.

Και φτάνουμε στον πυρήνα αυτού που θέλουμε να γράψουμε: Υπάρχει ένας ακόμα παίκτης στις ακαδημίες που μπορεί να μην έχει γραφτεί πολύ το όνομά του (έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι του συλλόγου προστατεύουν τα παιδιά των ακαδημιών), αλλά θεωρείται το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ: Ο Δημήτρης Μπαταούλας (γεννημένος τον Μάρτη του 2007), διεθνής κεντρικός αμυντικός με τις μικρές εθνικές.

 Στον Δικέφαλο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2019, όταν ήταν πλέον δώδεκα ετών, και σήμερα από το ύψος του 1,91 μ. έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Κ-19. Είναι ψηλό και γερό παιδί, δεν είναι ακριβώς Κουλιεράκης αλλά υπάρχει η αντίληψη ότι αν πάει στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι του 2025 (που θα είναι 18 ετών), μπορεί να βρει χρόνο στο βασικό ροτέισον της ομάδας.

Υπάρχουν εισηγήσεις στον Λουτσέσκου να τον πάρει από τώρα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και δεν αποκλείεται να γυμναστεί για ένα διάστημα με την ανδρική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση ο Μπαταούλας μπορεί να γίνει ο Μουζακίτης και ο Κωστούλας του ΠΑΟΚ, αρκεί να είναι υγιής και να συνεχίσει να δουλεύει όπως κάνει μέχρι σήμερα...

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/855216/apanthsh-paok-se-moyzakith-paei-amesa-toympa-erikse-30ekat-o-sabbidhs

"Απάντηση" ΠΑΟΚ σε Μουζακίτη, πάει άμεσα Τούμπα - Έριξε 30εκατ. ο Σαββίδης! του Λάζαρου Γεωργίδη. Ο νεαρός άσος που εντυπωσιάζει και ήδη υπάρχουν εισηγήσεις να ανέβει στην πρώτη ομάδα, πότε θα είναι έτοιμος να παίξει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και η τεράστια επένδυση του Ιβάν Σαββίδη που φέρνει ήδη κέρδη... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.