ΠΑΟΚ Β - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0. Non stop Ουρτάδο πέτυχε δύο ακόμη γκολ στην 4άρα του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφοντας με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες. Από ένα Κανίς και Λαγωνίδης, στις εξέδρες ο νέος τεχνικός των Ηπειρωτών, Αριέλ Γκαλεάνο.

Για την 6η αγωνιστική της Super League 2, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Μακεδονικού σε έναν αγώνα με άρωμα πλέι οφ. Οι Γιαννιώτες μετά την νίκη τους επί του Καμπανιακού, έλυσαν την συνεργασία τους με τον Ρενέ Πομς, με τον Γκαλεάνο να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο την επόμενη αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ Β την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Διαγόρα και ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και το κατάφερε επιβλητικά, κερδίζοντας με 4-0 και δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Μεγάλο προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ Β με τους συνήθεις ύποπτους

Οι ασπρόμαυροι αιφνιδίασαν τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ, καθώς στο πρώτο μόλις λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο αρχηγός Βασίλης Γρόσδης έκανε μία πανέμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποδεκτή τον Ουρτάδο, με τον Κολομβιανό να μην αστοχεί και με εύστοχο πλασέ να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Τέταρτο γκολ σε τέταρτο σερί παιχνίδι για τον Ουρτάδο, ο οποίος πλέον είναι δεύτερος σκόρερ του Βορείου Ομίλου.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει μετά την ψυχρολουσία που υπέστη, με τον Μάντζη στο 13ο λεπτό να απειλεί από απευθείας φάουλ αλλά τον τερματοφύλακα Μπαλωμένο να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει την μπάλα. Οι Γιαννιώτες ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα τα επόμενα λεπτά, επιτιθέμενοι κυρίως από τα δεξιά με τον Σόρια να προωθείται συνεχώς.

Στο 29ο λεπτό όμως και πάλι από όμορφη ενέργεια-πάσα του Ουρτάδο, ο Ρουμιάντσεβ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Σομποτσίνσκι. Ο Κανίς ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και παρότι ο Αθανασίου απέκρουσε την μπάλα, αυτή κατέληξε με περιπετειώδη τρόπο στα δίχτυα. Τρίτο φετινό γκολ για τον Μαροκινό εξτρέμ.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο 45λεπτο, ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις με τον Νικολιά να κάνει μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ με τον Μπαλωμένο να διώχνει καλού κακού σε κόρνερ. Έτσι, ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα 2 γκολ, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα λάθη των Γιαννιωτών. 

Άλλα δύο γκολ στην επανάληψη για τον Δικέφαλο

Οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 54ο λεπτό ο Ουρτάδο, έπειτα από πάσα του Ρουμιάντσεβ, έφτασε στο τετ α τετ κάνοντας εύκολα το 3-0 για τον ΠΑΟΚ Β, φτάνοντας τα δύο προσωπικά τέρματα σήμερα και τα πέντε συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ δοκίμασε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα περνώντας στον αγώνα τους Χάινριχ, Λώλη, Σέποβιτς και Κύρκο, με τον υπηρεσιακό τεχνικό Τζιάρρα να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα του. Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΣ στην επανάληψη στο 65ο λεπτό με τον Λώλη να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ και τον Μπαλωμένο να αποκρούει σε κόρνερ. 

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, με τον Σέποβιτς αυτή την φορά δύο λεπτά αργότερα να απειλεί τα καρέ των ασπρόμαυρων, με τον τερματοφύλακα Μπαλωμένο όμως να μπλοκάρει αποτελεσματικά. Στο 75ο λεπτό ο Χάινριχ μπήκε στην περιοχή αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο επόμενο λεπτό ξανά σούταρε με τον Μπαλωμένο να κάνει μία ακόμα απόκρουση.

Ότι δεν μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΣ το έκαναν οι ασπρόμαυροι. Στο 77΄ο ΠΑΟΚ Β έφτασε και σε 4ο γκολ με τον Λαγωνίδη από κόρνερ του Τσαούση, να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 81ο λεπτό ο ΠΑΣ έχασε μία ακόμα ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Λεό αυτή την φορά να βγαίνει σε τετ α τετ και τον Μπαλωμένο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 87ο λεπτό ο Δικέφαλος απείλησε και με πέμπτο γκολ, με τον Τασιούρα να κάνει την σέντρα, τον Σπυράκο να σουτάρει και τον Αθανασίου να αποσοβεί τον κίνδυνο. Έτσι, ο ΠΑΟΚ Β με θριαμβευτικό τρόπο και το σόου του Ουρτάδο κέρδισε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, που συνεχίζει να προβληματίζει.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Κωστίκος): 1.Μπαλωμένος, 2.Τασιούρας, 3.Σινανάι, 4.Λαγωνίδης, 5.Κωττάς(86΄Πιτσώτης), 6.Γρόσδης, 7.Τσαούσης, 8.Τσοπούρογλου(80΄Σπυράκος), 9.Ουρτάδο(86΄Μύθου), 10.Ρουμιάντσεβ(69΄Καλόγηρος), 11.Κανίς(69΄ Κουλούρης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Τζιάρρας): Αθανασίου, Σόρια, Αζίζ(66΄Κύρκος), Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Νικολιάς (46′ Χάινριχ), Τζίνο, Πάνος (52′ Λώλης), Μπεγκάλα, Αθανασίου(66΄Σέποβιτς), Μάντζης(80΄Λεό).

https://www.sdna.gr/podosfairo/1248654_paok-b-pas-giannina-4-0

 

ΠΑΟΚ Β - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0. Non stop Ουρτάδο πέτυχε δύο ακόμη γκολ στην 4άρα του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφοντας με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες. Από ένα Κανίς και Λαγωνίδης, στις εξέδρες ο νέος τεχνικός των Ηπειρωτών, Αριέλ Γκαλεάνο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.