Αυτόν τον παίκτη ο Λουτσέσκου τον έχει αδικήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Ταρίκ Τισουντάλι έχει αρχίσει να έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον διαχειρίζεται όσο καλά θα μπορούσε.

Έχει θέμα με τους επιθετικούς του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ελάχιστα έως τώρα. Αλλά ο Ταρίκ Τισουντάλι δείχνει ότι έχει το κάτι παραπάνω. Προσφέρει. Ο Ρουμάνος τεχνικός όμως δεν τον έχει διαχειριστεί όσο καλά θα μπορούσε.

Πόσες και πόσες φορές έχουμε κάνει αναφορά στην επιθετική ανομβρία των επιθετικών του ΠΑΟΚ. Λογικά όταν σκοράρουν σπάνια, τη στιγμή που ο δανεικός Στέφανος Τζίμας τα σπάει στη Νυρεμβέργη. Οκ, σε ένα βαθμό. Αλλά κάτι σαλεύει τελευταία. Υπάρχει κάποιος που αν είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον Λουτσέσκου μπορεί να είχε βρει την άκρη. Και μαζί του και ο ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ταρίκ Τισουντάλι.

Είναι από τις ποδοσφαιρικές περιπτώσεις που ο Ραζβάν Λουτσέκου πάει κόντρα στην λογική. Θεωρητικά τον πήρε για 9άρι, μα κάτι τέτοια δεν φαντάζει. Ακόμη και στην Γάνδη είχε την κάλυψη του target man.

Ο Μαροκινός επιθετικός δεν μασάει. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία σε συμπεριφορά. Δεν είναι γκρινιάρης. Δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και έχει ενδεδειγμένη ποιότητα. Βάζει γκολ με τον Παναιτωλικό και μετά μένει στον πάγκο με τον Ατρόμητο. Δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί ο Μπράντον Τομάς και με την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής.

Δεν χαμπάριασε και πάλι. Μπήκε την Πέμπτη με την Βικτόρια Πλζεν και σκόραρε, άλλαξε την ροή του αγώνα έστω και με αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι φωνές του staff υποστηρίζουν τον Ταρίκ Τισουντάλι, ο κόουτς όμως με τις επιλογές του τείνει να τον «κάψει» πνευματικά. Λάθος του κόουτς. Ως τώρα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ https://www.sportime.gr/podosfairo/afton-ton-pekti-o-loutseskou-ton-echi-adikisi-ston-paok/

 

Αυτόν τον παίκτη ο Λουτσέσκου τον έχει αδικήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Ταρίκ Τισουντάλι έχει αρχίσει να έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον διαχειρίζεται όσο καλά θα μπορούσε. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.