ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά για την ασπρόμαυρη ενδεκάδα της Φιλαδέλφειας. Αρκετά είναι τα ερωτηματικά για την ασπρόμαυρη ενδεκάδα της Φιλαδέλφειας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά χαρτιά, έχοντας και στην τελευταία προπόνηση ανάμεικτα γκρουπ.

Ξεκινώντας από τα δεδομένα που προκύπτουν μέχρι στιγμής είναι σαφές πως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στην πλάτη. Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης κινείται τις τελευταίες ημέρες και ο Ράχμαν Μπάμπα, ωστόσο, υπάρχει και η σκέψη πως αν ο Γκανέζος δεν είναι στο 100% σε επίπεδο ετοιμότητας, να χρησιμοποιηθεί ο Γιόνι Ότο αριστερά και ο Σάστρε δεξιά.

Αν και εφόσον ο Μπάμπα είναι απόλυτα έτοιμος, τότε προφανώς ο έμπειρος μπακ έχει τον πρώτο λόγο για τ΄αριστερά της άμυνας, με τον Ότο στα δεξιά που φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο. Σε κάθε περίπτωση είναι το πρώτο ανοιχτό θέμα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Κάπως θολό είναι το τοπίο και στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου ο Ντέγιαν Λόβρεν δημιουργεί έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο στον προπονητή του, έχοντας ξεκινήσει δυναμικά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Την ίδια ώρα όμως υπάρχει πάντα το αξιόπιστο δίδυμο Κεντζιόρα - Κόλεϊ αλλά αντίστοιχα και η παράμετρος της Ευρώπης. Σε 4 ημέρες, μετά το ντέρμπι στην OPAP Arena, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πλζεν και ο Λόβρεν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς δεν συγκαταλέγεται στην ευρωπαϊκή λίστα, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό το πλάνο για το κέντρο της άμυνας να γίνει σε συνάρτηση και με το must win ματς της Πέμπτης.

Δεύτερες σκέψεις υπάρχουν και για τον πολύ «ανεβασμένο» Μαντί Καμαρά δεδομένου πως ο 27χρονος χαφ επέστρεψε από την Εθνική ομάδα, έχοντας συμμετοχή και στα δύο παιχνίδια της Γουινέας κόντρα στην Αιθιοπία. Στο πρώτο παιχνίδι, ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν στην βασική 11άδα και αντικαταστάθηκε στο 76′ ενώ στο δεύτερο πήρε και πάλι φανέλα βασικού για 61 λεπτά.

Μετά το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής, προπονήθηκε μόλις δύο φορές με τον ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να συνυπολογίζει την επιβάρυνση και την κούραση του 27χρονου, έχοντας ως εναλλακτικό πλάνο το Σβαμπ - Οζντόεφ. Κουβέντα για χρησιμοποίηση του Μπακαγιόκο στην αρχική σύνθεση επί του παρόντος δεν τίθεται και ως εκ τούτου «παίζουν» τρεις για δύο θέσεις.

Σε αναμονή και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης το Σάββατο δεδομένου πως ταλαιπωρήθηκε αρκετές ημέρες από την ίωση. Είναι σαφές πως ο Ρουμάνος θα μιλήσει με τον 21χρονο και πριν από το παιχνίδι, έχοντας ως εναλλακτική τον Τόμας Μουργκ, ο οποίος -επίσης- θα είναι εκτός για το παιχνίδι της Πέμπτης. Τάισον και Αντρίγια θα είναι στα άκρα της επίθεσης. 

Στην κορυφή, όπως όλα δείχνουν, φανέλα βασικού προβάρει ο Τσάλοβ, με τον Μπράντον Τόμας να επιστρέφει στην αποστολή μετά από 59 μέρες και 9 ματς. Ο Ισπανός κατά σειρά έχασε τους αγώνες απέναντι σε Παναιτωλικό, Σάμροκ Ρόβερς, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό,Βόλο, Γαλατάσαράι, Αρη, Στεάουα και Λεβαδειακό, σε ένα διάστημα που ο Δικέφαλος δεν πήρε όσα περίμενε από τους φορ του.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1246126_paok-ta-erotimatika-gia-tin-aspromayri-endekada-tis-filadelfeias

 

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά για την ασπρόμαυρη ενδεκάδα της Φιλαδέλφειας. Αρκετά είναι τα ερωτηματικά για την ασπρόμαυρη ενδεκάδα της Φιλαδέλφειας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά χαρτιά, έχοντας και στην τελευταία προπόνηση ανάμεικτα γκρουπ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.