ΠΑΟΚ: Το πλάνο για ΟΦΗ, οι φρέσκοι και τα διλήμματα. Κώστας Πετρωτός

Δεν έχει χρόνο να μείνει άλλο στο ματς με την Πλζεν ο ΠΑΟΚ, αφού απόψε στις 21:00 έχει μπροστά του ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι πρωταθλήματος, με την ευκαιρία να μεγαλώσει την διαφορά από την ΑΕΚ στους 5 βαθμούς και ίσως να μείνει και μόνος στην κορυφή αν ο Αρης δεν πάρει διπλό στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό

Κόντρα στον ΟΦΗ, ο Δικέφαλος, στο πρώτο παιχνίδι που ο Λουτσέσκου θα βρίσκεται στην σουίτα και όχι στον πάγκο και το κοουτσάρισμα θα κάνει το δίδυμο Καστορίνα-Κωνσταντινίδη, θα πρέπει να διαχειριστεί την κόπωση και τα μικροπροβλήματα κάποιων παικτών του και να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός πρέπει για να πάρει το τρίποντο.

Ας δούμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες που πορκύπτουν από το ρεπορτάζ για το πώς θα καταριστεί το πλάνο για το αποψινό ματς.

Καταρχάς, ο Λουτσέσκοιυ άφησε εκτός αποστολής τους Σάστρε, Θυμιάνη, Μιχαηλίδη, Σορετίρε και Τσάλοφ (η πιο ηχηρή απουσία), προφανώς έχοντας στο μυαλό του για κάποιους από αυτούς ότι θα τους δώσει αγωνιστικά λεπτά στο ματς με το Αιγάλεω την Τετάρτη για το Κύπελλο.

Από κει και πέρα, με βάση το ρεπορτάζ και την λογική που ακολουθεί ο Λουτσέσκου στα παιχνίδια, φαίνεται ότι παίκτες που είναι φρέσκοι επειδή δεν έπαιξαν κόντρα στους Τσέχους, είτε γιατί δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, είτε κατ’ επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού, έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Η αναφορά γίνεται για τους Λόβρεν και Οζντόεφ που ο πρώτος θα έχει παρτενέρ τον Κόλεϊ στο κέντρο άμυνας και ο δεύτερος, μάλλον τον Σβαμπ, σο κέντρο. Στα άκρα της άμυνας, από την δεξιά πλευρά ίσως κινείται ο Όττο (η άλλη επιλογή είναο ο Βιεϊρίνια), ενώ για την αριστερή υπάρχει μεγάλο δίλημμα, καθώς ο 55χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ προβληματίζεται για το αν πρέπει και πάλι να προστατεύσει αρχικά τον Μπάμπα, που θυμίζουμε είχε αποχωρήσει με σφίξιμο στον προσαγωγό από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μπήκε αλλαγή με την Πλζεν. Στις δοκιμές πήρε χρόνο ο Γκόμες και δεν αποκλείεται να δούμε με φανέλα βασικού τον νεαρό Αμερικανομεξικανό. Ο Ντεσπόντοφ μάλλον θα επιβραβευτεί για την πολύ καλή απόδοσή του την Πέμπτη παίρνοντας φανέλα βασικού και μένει να φανεί πώς ο Λουτσέσκου θα διαχειριστεί τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον και αν ο Μουργκ θα πάρει φανέλα βασικού όπως και στην OPAP Arena, ίσως στέλνοντας τον «Ντέλια» αριστερά, αν ληφθεί η απόφαση να ξεκουραστεί ο Βραζιλιάνος.

Τέλος στην επίθεση, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιβραβευτεί ο Τισουντάλι για την καλή απόδοση και το γκολ με Πλζεν, ο Λουτσέσκου, ωστόσο, θέλει να συνεχίσει να παίρνει χρόνο και ο Μπράντον για να βρει απόλυτα τα πατήματά του.

Διαιτητής είναι ο Τσακαλίδης από την Χαλιδική, ενώ θυμίζουμε ότι έγινε αλλαγή στην θέση του VAR και ο Κουμπαράκης θα πάρει την θέση του Φωτιά που λόγω τραυματισμού του Πουλικίδη θα σφυρίξει το Αστέρας-Ολυμπιακός.

https://www.metrosport.gr/paok-to-plano-gia-ofi-oi-freskoi-kai-ta-dilimmata-1068679

 

ΠΑΟΚ: Το πλάνο για ΟΦΗ, οι φρέσκοι και τα διλήμματα. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.