Ο Κεντζιόρα συνεχίζει από εκεί που το άφησε. Ο Πολωνός γράφει ξανά νούμερα

Ο Τόμας Κεντζιόρα την περσινή σεζόν έμοιαζε… βιονικός, αφού έκλεισε τη σεζόν γράφοντας 47 συμμετοχές που μεταφράστηκαν σε 3.939 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μπορεί φέτος ο Πολωνός να έχει μπακ απ, αφού αποκτήθηκαν οι Ντέγιαν Λόβρεν και Κωνστανίνος Θυμιάνης (οπότε θα έχει ξεκούραση φέτος), όμως συνεχίζει να γράφει λεπτά συμμετοχής.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι δεύτερος ήδη δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ με 1012 λεπτά. Φυσικά, πρώτος είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι με 1207.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Κεντζιόρα είναι πρώτος σε εύστοχες πάσες, καθώς έχει 228 σωστές μεταβιβάσεις, ενώ είναι πρώτος και σε επεμβάσεις με 22.

https://inpaok.com/838552/o-kentziora-synechizei-apo-ekei-pou-to-afise/

 

Μουργκ σημαίνει… σουτ! (videos)

Ο Αυστριακός δοκιμάζει τα πόδια του και αυτό το λένε και οι αριθμοί

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League με 16 βαθμούς, ενώ είναι και πρώτος στη λίστα των γκολ, καθώς με 13 τέρματα οδηγεί την κούρσα και εκεί.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αρκετούς διαφορετικούς σκόρερ και ένας από αυτούς είναι και ο Τόμας Μουργκ, που έχει πετύχει ένα τέρμα κόντρα στον Βόλο.

Μάλιστα, ο Αυστριακός παρότι δεν είναι στους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, έχει καταφέρει να είναι αυτός που σουτάρει που σουτάρει περισσότερο από όλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόμας Μουργκ έχει πραγματοποιήσει 17 σουτ με τα 11 εξ αυτών να είναι εκτός περιοχής. Αυτό το στατιστικό δείχνει πως ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και σουτάρει από μακριά.

https://inpaok.com/838542/mourgk-simainei-sout-videos/

Ο Κεντζιόρα συνεχίζει από εκεί που το άφησε. Ο Πολωνός γράφει ξανά νούμερα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.