Κι όμως, ο Λουτσέσκου τολμάει και βάζει αυτόν τον παίκτη, στην ενδεκάδα κατά ΑΕΚ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεκίνησε ήδη και ο δικέφαλος του Βορρά πηγαίνει στην Αθήνα με στόχο τη νίκη, το βράδυ της Κυριακής…με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δείχνει ότι σκέφτεται να βάλει στην βασική ενδεκάδα τον Μπράντον Τόμας, που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, αλλά έδειξε ότι είναι πλέον πανέτοιμος.

Η μέτρια παρουσία του Τσάλοφ, ο αποκλεισμός του Τισουντάλι από την αποστολή και η ετοιμότητα του Μπράντον, δίνει την αίσθηση ότι αυτός θα ξεκινήσει στο ντέρμπι κατά της ΑΕΚ, στην κορυφή της επίθεσης του δικεφάλου του Βορρά.

https://www.sfina.gr/ki-omos-o-loutseskou-tolmaei-kai-bazei-auton-ton-paikti-stin-endekada-kata-aek/

 

Τι θα παίξει ρόλο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και τι ζήτησε ο Λουτσέσκου από τους παίκτες…

Πολύ σημαντικό ρόλο στον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα παίξει και η ενδεκάδα του αντιπάλου, οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Αλμέιδα, αλλά επειδή είναι «γνωστοί» μεταξύ τους οι δυο προπονητές, μετά από τόσες μάχες που έχουν δώσει, ο κόουτς Λουτσέσκου ήδη έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για να αντιμετωπίσουν τα ατού της ΑΕΚ και δούλεψαν πάρα πολύ στις στατικές φάσεις, σε κόρνερ, φάουλ, γιατί η Ένωση σκοράρει με αυτό τον τρόπο και ζήτησε από όλους να κάνουν σωστά μαρκαρίσματα.

Παράλληλα, χρησιμοποίησε εναλλάξ στη θέση πίσω από τον σέντερ φορ, τόσο τον Μουργκ, όσο και τον Κωνσταντέλια, που έχασε κάποιες δυνάμεις από τη φαρυγγίτιδα που τον ταλαιπώρησε, μετά το ματς της εθνικής στην Αγγλία, αλλά φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα και έτσι διεκδικεί θέση, αν και ο Αυστριακός Τόμας Μουργκ φαίνεται πιο έτοιμος και επειδή υπάρχει ο αγώνας της προσεχούς Πέμπτης με την Βικτόρια Πλζεν και ο Μουργκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, το πιο πιθανό είναι να πάρει ο Μουργκ τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ.

https://www.sfina.gr/ti-tha-paixei-rolo-stin-endekada-tou-paok-kai-ti-zitise-o-loutseskou-apo-tous-paiktes/

Κι όμως, ο Λουτσέσκου τολμάει και βάζει αυτόν τον παίκτη, στην ενδεκάδα κατά ΑΕΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.