Χίος - ΠΑΟΚ Domus Ergo 11-14. Την δεύτερη σερί νίκη τους πέτυχαν οι ασπρόμαυροι στο νησί της Χίου, καθώς επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 14-11 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντέλιτς, ο οποίος σημείωσε 5 τέρματα.

Η ομάδα του Χατζηθεοδώρου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και το πρώτο οκτάλεπτο, κάνοντας γρήγορα το 2-0 υπέρ της με γκολ των Προσινικλή και Κούπμαν. Η Χίος αντέδρασε με την σειρά της και ισοφάρισε με την λήξη της πρώτης περιόδου σε 2-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος «πάτησε» γκάζι και με συνεχόμενα γκολ έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων και 6-4.

Στην επανάληψη και το τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ έως και το 8-7 υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά. Εκεί, οι παίκτες του ΠΑΟΚ φρόντισαν να δείξουν στην Χίο ποιος θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και με σερί 5-2 και τρία προσωπικά γκολ του Ντέλιτς έφτασαν στο 14-9. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν στα τρία γκολ και το τελικό 14-11 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Με αυτή την νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις δύο νίκες και τους 6 βαθμούς φτάνοντας την Χίο, της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία. Την επόμενη αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχτούν το Περιστέρι, ενώ η Χίος θα ταξιδέψει στον Πειραιά να παίξει με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 3-3, 4-5

Aναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χίος: Βάινμπεργκ, Μιμίδης 2, Μπουρίκας, Δευτεραίος 1, Ντέιτ 2, Παπαλουκάς 1, Τσιρώνης, Πανταζόπουλος 2, Αποστολάκης, Αμπαζής, Αγιωργούσης 1, Καρακούρος, Δερμιτζάκης 2, Πικρίδας

ΠΑΟΚ: Βέκρης, Μπιτσάκος, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής N. 1, Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης, Μυρίλος, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Σιορδίλης 1, Καρατζάς, Πριμηκύριος.

https://www.sdna.gr/polo/1248423_hios-paok-domus-ergo-11-14

 

Χίος - ΠΑΟΚ Domus Ergo 11-14. Την δεύτερη σερί νίκη τους πέτυχαν οι ασπρόμαυροι στο νησί της Χίου, καθώς επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 14-11 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντέλιτς, ο οποίος σημείωσε 5 τέρματα. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.