ΠΑΟΚ Β': Ο «παππούς» Κανίς συστήνει τον… Γιώργο Ουρτάδο στο SDNA (vid).


 Απολαυστικές δηλώσεις στο SDNA από τους δύο ξένους του ΠΑΟΚ Β', με τον «παππού» Κανίς να αναλαμβάνει ρόλο μεταφραστή και τον Χόρχε ή Γιώργο Ουρτάδο, να μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο.

Το κλίμα, που επικρατεί στον ΠΑΟΚ Β' είναι ευχάριστο και οικογενειακό. Ο ένας αποκάλυψε γιατί τον αποκαλούν παππού εντός των αποδυτηρίων και ο άλλος γυρνάει πια στο «Γιώργος», παρότι μετράει μόλις δύο μήνες στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ Β.

Μάλιστα, ο Ουρτάδο, ερωτηθείς για τις πρώτες λέξεις, που ξέρει στα ελληνικά, ανέφερε πως πέρα από τις...γνωστές που φαντάζεστε, ξέρει και τα πρώτα βασικά, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του. 

Για το ότι έχει δύο γκολ πλέον σε τέσσερις αγώνες, αποτελώντας έναν από τους σκόρερ της ομάδας, ο Χιτσάμ Κανίς δήλωσε: «Αυτή είναι αρχή. Ελπίζω και θέλω να σκοράρω περισσότερο, γιατί την προηγούμενη σεζόν δεν σκόραρα πολύ. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με γκολ, ασίστ και καλές εμφανίσεις. Είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία στην ομάδα, οπότε πρέπει να δώσω την εμπειρία μου και να βοηθήσω τους άλλους, όπως μπορώ. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και ατομικά αλλά και ομαδικά».

Για την δεύτερη σεζόν του ως παίκτης του ΠΑΟΚ Β και τι στόχο έχει φέτος η ομάδα ο Μαροκινός και εκ των αρχηγών του Δικεφάλου: «Φυσιολογικά πρέπει να τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος πάντα, να πηγαίνεις όλο και καλύτερα όλο και ψηλότερα. Ευχόμαστε και πιστεύω θα τα πάμε καλύτερα φέτος. Υπάρχει καλό κλίμα, η ομάδα είναι ποιοτική, οπότε πιστεύω θα κάνουμε καλή σεζόν φέτος».

Για το πως είναι το συναίσθημα να είσαι ο μεγαλύτερος ηλικιακά στο ρόστερ: «Νιώθω παππούς. Είμαι ο γηραιότερος του γκρουπ και ένας από τους αρχηγούς. Πρέπει να τους βοηθάω, όταν χρειάζονται κάτι να έρχονται σε μένα, οπότε είμαι χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ μαζί τους. Μου φέρονται όμορφα, όχι επειδή είμαι ο μεγαλύτερος τους, αλλά επειδή είμαι ένας από αυτούς. Πιστεύω βλέπουν πως δουλεύω, κάνοντας και αυτοί το ίδιο. Αυτό είναι το σημαντικό, να μην μιλάς αλλά να πράττεις».

Για την καλή δημιουργία φάσεων αλλά το πρόβλημα στο τελείωμα τους: «Εγώ προσωπικά σήμερα μπορούσα να σκοράρω ένα ακόμα γκολ. Πρέπει να δουλέψω σε αυτό και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να έχει λυθεί αυτό».

Για την κυριαρχία τους στον σημερινό αγώνα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο: «Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αλλά πιστεύω το γκολ στα πρώτα λεπτά μας βοήθησε πολύ. Βάλαμε το παιχνίδι στον ρυθμό που θέλαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Από εκεί και πέρα, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, δημιουργήσαμε φάσεις, μπορούσαμε να κάνουμε και άλλες και να σκοράρουμε παραπάνω, οπότε ας κρατήσουμε μερικά γκολ και για τα επόμενα παιχνίδια».

Την σκυτάλη στις δηλώσεις πήρε ο Ουρτάδο, ο οποίος σε αντίστοιχη ερώτηση για το γεγονός ότι έχει σκοράρει ήδη δύο φορές και τι στόχο έχει στα επόμενα παιχνίδια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για τα γκολ μου αλλά και για την εμφάνιση και την δουλειά της ομάδας. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Στο τεχνικό κομμάτι, κάνουμε ότι μας λέει ο κόουτς και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για την προσαρμογή του σε ένα νέο διαφορετικό περιβάλλον και μία νέα ομάδα : «Νιώθω καλά. Με βοηθάει και ο προπονητής αλλά και οι συμπαίκτες μου. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο για να φτάσω στην πρώτη ομάδα».

Για το πως νιώθει αυτές τις πρώτες μέρες εδώ και αν χρειάζεται παραπάνω μέρες προσαρμογής: «Από την στιγμή που ήρθα νιώθω καλά. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι αρκετά δυνατό και σκληρό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε ότι και τώρα».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1243716_paok-b-o-pappoys-kanis-systinei-ton-giorgo-oyrtado-sto-sdna-vid

ΠΑΟΚ Β': Ο «παππούς» Κανίς συστήνει τον… Γιώργο Ουρτάδο στο SDNA (vid). Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.