Ο ΠΑΟΚ θα πάρει σούπερ φορ! Αυτοί είχαν ακουστεί. Ο ΠΑΟΚ κινείται και θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση φορ και τα ονόματα που είχαν ήδη ακουστεί είναι ενδεικτικά

Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό εδώ και καιρό πως έχει βγει ήδη στην αγορά για την απόκτηση φορ. Πάρει, δεν πάρει το πρωτάθλημα, είναι μια απόφαση. Αν το πάρει, ο λάθος σχεδιασμός όλης της σεζόν θα μετριαστεί.

Αν το χάσει, ανάμεσα σε αυτά που σίγουρα θα βγουν στο προσκήνιο θα είναι και το λάθος να μην αποκτηθεί έστω δανεικός 9άρι τον Ιανουάριο. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με τον Σαμάτα που ήταν λάθος επιλογή. Ο Μπράντον πάντα το παλεύει αλλά δεν είναι goal machine.

Ο Οζέγκοβιτς φυσικά και είναι άλλη ιστορία, δεν σχετίζεται με τον φορ ολκής που θα αποκτηθεί.

Η φήμη που βγήκε για τον Πόουλσεν έκανε αίσθηση. Τρομερά δύσκολη περίπτωση παίκτη, λίγο δύσκολο έως πολύ να γίνει κάτι για Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά, είναι μια καλή ευκαιρία να ειπωθεί και να τονιστεί πως ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στη λίστα του. Θέλει και ο Λουτσέσκου καλό φορ.

Ενδεικτικό των προθέσεων. Όλες δύσκολες περιπτώσεις και καλοί παίκτες. Για τον Πέτκοβιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε γραφτεί εκεί γύρω στη συνάντηση των δύο ομάδων στην Ευρώπη.

Οι κροάτες φιλοδοξούν να πάρουν πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ από τη μετακίνηση του διεθνούς φορ σε άλλη ομάδα. Do the math.

Έχει ακουστεί και το όνομα του Τσάλοφ. Ο 26χρονος διεθνής ρώσος φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 15 γκολ φέτος. Πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιό του επεκτάθηκε έως και το επόμενο καλοκαίρι. Πολλές και οι αντικειμενικές δυσκολίες μια τέτοιας μεταγραφής.

Στην Ελλάδα (ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ) έχει fans ο φορ της Φερεντσβάρος, ο 30χρονος Μπάρναμπας Βάργκα. Με τον Ολυμπιακό δεν έκανε πολλά (σχεδόν τίποτα) αλλά έχει 29 γκολ σε 38 ματς. Οι ούγγοι τον δίνουν με πολλά (λέγεται κοντά στα 4-5) εκατομμύρια.

Από αυτούς μπορεί να μην προχωρήσει και τίποτα. Είναι όμως ενδεικτικό τι προφίλ φορ κοιτάει ο ΠΑΟΚ.

https://www.sportime.gr/podosfairo/paok/o-paok-tha-pari-souper-for-afti-ichan-akousti/

 

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει σούπερ φορ! Αυτοί είχαν ακουστεί. Ο ΠΑΟΚ κινείται και θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση φορ και τα ονόματα που είχαν ήδη ακουστεί είναι ενδεικτικά Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.