Αλλάζει το πλάνο στον ΠΑΟΚ, κάνει… πίσω ο Σαββίδης - "Ξενέρωσε" top όνομα! του Λάζαρου Γεωργίδη

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος με τα "μηνύματα" που λαμβάνει από την ΠΑΕ. Παρά την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην ΠΑΕ έχουν διαφορετική άποψη για το μέλλον του...

Γεμάτο σκαμπανεβάσματο, αγωνιστικά και ψυχολογικά, είναι το τελευταίο διάστημα για τον ΠΑΟΚ. Με την ομάδα να γνωρίζει άδοξο αποκλεισμό μετά από δύο κακές εμφανίσεις απέναντι στη Μπριζ και εν συνεχεία να "γκελάρει" κόντρα στη Λαμία, για να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα με δραματικό τρόπο, ενάντια στην ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που ακόμα είναι ζωντανές οι ελπίδες για κατάκτηση του Πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς επικεντρώνονται σε αυτό και αφήνουν στην άκρη τα μεταγραφικά. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το προσκήνιο, διότι παρασκηνιακά πάντα υπάρχει...ψωμί σε ορισμένες υποθέσεις.


Τον τελευταίο καιρό έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτε. Έως και περίπου έναν μήνα πριν, θεωρούταν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του Είχε κυκλοφορήσει μάλιστα πως ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τη Μπενφίκα, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η υπόθεση. Στόχος ήταν να μειωθεί το ποσό της ρήτρας αγοράς, ωστόσο δεν απέκλειε κανείς την πιθανότητα ο Ιβάν Σαββίδης να το... έπαιρνε πάνω του, καλύπτοντας εν τέλει τα 4 εκατομμύρια ευρώ της σχετικής ρήτρας.
Πλέον οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά φέρονται να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον Μεϊτέ, πιθανώς θορυβημένοι από την πολύ μέτριά αποδοσή του στα ματς με την Μπριζ. Δεν εννοούμε ότι στον ΠΑΟΚ έχουν "κάψει" την περίπτωση του Γάλλου μέσου, απλά ότι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν τόσα χρήματα για λογαριασμό του. Κάτι που σημαίνει πως αν δεν καταφέρουν να ρίξουν αισθητά τις αξιώσεις της Μπενφίκα, τότε πιθανότατα θα αφήσουν τον Μεϊτέ και θα ψάξουν για άλλον βασικό μέσο.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη μανατζερική πιάτσα, ο παίκτης έχει αντιληφθεί τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και την αλλαγή του στάτους του. Μάλιστα ο Μεϊτέ φέρεται να είναι μην είναι ιδιαίτερα... χαρούμενος με τον Δικέφαλο του Βορρά για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ίσως αυτή είναι η αιτία που η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει αρχίσει να ψάχνεται και για αλλού, με τον ατζένης του έμπειρου άσου να κάνει το τελευταίο διάστημα άνοιγμα προς τη γαλλική αγορά.

Η υπόθεση Μεϊτέ θα κρίνει πολλά για τα μεταγραφικά των Ασπρόμαυρων και το πού θα επενδυθεί μεγάλο μέρος του μπάτζετ. Ο Μάρκος Αντόνιο δεν πρόκειται να παραμείνει, την ίδια στιγμή που αβέβαιο είναι επίσης το μέλλον του Στέφαν Σβαμπ (λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι). Είναι ήδη γνωστό ότι ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ενδεκαδάτου κεντρικού χαφ. Αν 
όμως αποχωρήσει τελικά ο Μεϊτε, οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να ψάξουν για δεύτερο μέσο από το "πάνω ράφι". Ίσως και για τρίτο, εφόσον χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας με τον Σβαμπ!
Αλλάζει το πλάνο στον ΠΑΟΚ, κάνει… πίσω ο Σαββίδης - "Ξενέρωσε" top όνομα! του Λάζαρου Γεωργίδη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.