ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η χρονιά που επιβεβαιώθηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα» Σχόλιο με νόημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για το 2019 που μας αποχαιρετά. Τι έγινε στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας αποχαιρέτησαν αγωνιστικά το 2019 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Μια χρονιά, η οποία δικαιολογημένα κατέχει, πλέον, περίοπτη θέση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, δεδομένου πως μέσα στο 2019 ο Δικέφαλος επανήλθε στους τίτλους μετά από 34 χρόνια, κατέκτησε το Πρωτάθλημα αήττητος με την καλύτερη πορεία στα χρονιά, ενώ πανηγύρισε και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

«Ήταν η καλυτερη χρόνια της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Του πρωταθλητή, Κυπελλούχου και αήττητου ΠΑΟΚ. Ήταν το 2019 όπου επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εμφατικό το τρόπο ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Στο γήπεδο… Κι αυτό το ξέρουν και θα το θυμούνται όλοι», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τα της προπόνησης, σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε μέρος του προγράμματος και έπειτα συνέχισε ατομικά, ενώ οι Κρέσπο, Καντουρί, Ζαμπά, Βέρνμπλουμ έμειναν στο γυμναστήριο.

Δούκας: «Δεν συμβιβαζόμαστε με την ήττα σε κάθε επίπεδο»

Δείτε την δημοσίευση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Δικεφάλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ο Λευτέρης Δούκας με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στην φιλοσοφία που έχει ο ΠΑΟΚ επί εποχής Ιβάν Σαββίδη.

Στην συνέχεια ανέφερε πως τo μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, είναι το πνεύμα νικητή που τον διακατέχει.

Δείτε την δημοσίευση του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

To μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ιβάν Σαββίδη, είναι το πνεύμα του νικητή και το δόγμα του είναι ξεκάθαρο:
«Δε συμβιβαζόμαστε με την ιδέα της ήττας, σε κάθε επίπεδο». Αγωνιστικό, διοικητικό, νομικό, επικοινωνιακό, βάλτε ότι αγαπάτε.

Μη φανταστείτε κάποιον δικτάτορα που σε περίπτωση στραβής, θα βγάλει το βούρδουλα.

Γνωρίζοντας κι ο ίδιος πως η ζωή είναι ένα παιγνίδι λαθών, συνηθίζει να λέει «δε σε κερδίζει ποτέ ο αντίπαλος, εσύ χάνεις...»

Σου περνάει το μήνυμα δηλαδή, πως «ακόμα κι αν συμβεί και χάσεις, ψάξε να βρεις τους λόγους που δεν νίκησες...»

Καλή χρονιά σε όλους.
http://www.metrosport.gr/article/doukas-savvidis-echi-pnevma-nikiti
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η χρονιά που επιβεβαιώθηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα» Σχόλιο με νόημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για το 2019 που μας αποχαιρετά. Τι έγινε στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 31, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.