«Βόμβα» από τη Σαουδική Αραβία: «Ο Λουτσέσκου θέλει τον Βιεϊρίνια!» Για επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να πάρει μαζί του στην Αλ Χιλάλ τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟΚ κάνει λόγο δημοσίευμα στη Σαουδική Αραβία.

Την εκ νέου συνεργασία του με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αυτή τη φορά στην Αλ Χιλάλ φαίνεται πως προσδοκά ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τη σχετική φημολογία πυροδότησε δημοσίευμα από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το οποίο ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει στην Αλ Χιλάλ τον Πορτογάλο, με τον οποίο πανηγύρισαν πέρσι μαζί το νταμπλ του ΠΑΟΚ.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται η συμβολή του Πορτογάλου αρχηγού στην περσινή επιτυχία του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές στην πορεία προς το νταμπλ.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι δεδομένη η κοινή βούληση τόσο του Πορτογάλου όσο και του Δικεφάλου να πορευθούν μαζί και στο μέλλον.
http://www.metrosport.gr/article/vomva-apo-ti-saoudiki-aravia-loutseskou-theli-ton-vieirinia?fbclid=IwAR1pKR1AVvM9iq4WrywHFrFyDmfGc3hE-_XN1jG2Cv75NjbFs27CjYpOMFI
«Βόμβα» από τη Σαουδική Αραβία: «Ο Λουτσέσκου θέλει τον Βιεϊρίνια!» Για επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να πάρει μαζί του στην Αλ Χιλάλ τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟΚ κάνει λόγο δημοσίευμα στη Σαουδική Αραβία. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 31, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.