8500 για αρχή και δύο αλλαγές σε χρόνο dt..

Στο τέλος του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκεί που δεν βρέθηκε ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του, τουλάχιστον από το 1980 και μετά. Το κακό φαινότανε, που λέει και το κλασσικό άσμα, αλλά ποιός νοιαζότανε.
 
Η φόρτιση για αυτή την 14η θέση, την κάκιστη εικόνα της ομάδας, την ασθενική της άμυνα και την αδυναμία του κόουτς να ξεπεράσει την απειρία του είναι έντονη στους λίγους φανατικούς μπασκετόφιλους του ΠΑΟΚ. Κυριαρχεί το "τις πταίει" για αυτό το ακατάληπτο χάλι, αλλά προφανώς αυτή την ώρα, αυτή η αναζήτηση δεν οδηγεί πουθενά, αναφορικά με τους τρόπους που θα μπορέσει ο Δικέφαλος να φτάσει στην σωτηρία.
 
Ναι φταίει ο Μπάνε για την λογική της τελευταίας διετίας, ο Ζουρνατζίδης που αποδέχθηκε την χωρίς λόγο αύξηση του μπάτζετ, ο Κατσαρής  που απλά παρακολουθούσε την οικονομική κατηφόρα και για ένα μήνα φλέρταρε με τον Καραμάνο (αν πέσει η ομάδα, πέφτει και η διοίκηση του ΑΣ... έτσι απλά dudes), ο Σταυρόπουλος που ποτέ δεν ήξερε και δεν άκουσε, αλλά και γιατί έδωσε την υπόθεση σωτηρίας σε έναν τόσο άπειρο κόουτς, ο Φλεβαράκης που δέχθηκε να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα, ο κόσμος που δεν πάει στο γήπεδο, ο Γαλατσόπουλος ως μεγαλομέτοχος, ο... στρατηγός άνεμος και η τρύπα του όζοντος. Όλοι φταίνε. Μόνο που το δικαστήριο του Δεκεμβρίου δεν φέρνει έξτρα χρήματα, έξτρα στήριξη, έξτρα προσπάθεια από τους παίκτες.
 
Θα μπορούσε πλέον να λειτουργήσει προς τη σωστή κατεύνθυνση κάτι άλλο πιο ριζοσπαστικό. Με πολύ ρίσκο... Οι ομαδικές παραιτήσεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο, το τι μπορεί αυτό να επιφέρει.
 
Το ματς με τον Άρη είναι το τελευταίο σκαλοπατάκι στο οποίο θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να πατήσει για να έχει ελπίδες. Για να γίνει αυτό απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλύτερο ρόστερ αλλά και την φανέλα, το Παλατάκι πρέπει να έχει μέσα 8500 κόσμο. Μήοπως και επιτέλους αυτό το σύνολο δεχθεί κάτω από 95 πόντους. Αν και έτσι αποτέλεσμα δεν υπάρξει, ε ας συνοδευτεί ο "νεκρός" στην τελευταία του κατοικία από αρχές Γενάρη. 
Δυστυχώς όμως για τον ΠΑΟΚ και οι μπασκετικοί που έχουν αναλάβει το καράβι, απογοητεύουν. Από την αρχή φαινόταν ότι αυτή η ομάδα δεν στρίβει, αλλά εκεί άπαντες ήταν ήσυχοι. Ταρακουνήθηκαν μετά το ματς με την Μπεσίκτας στην Τουρκία. Πάλι καλά, θα μπορούσαν να το κάνουν το... Πάσχα.
Αποκτήθηκε ο Σόρτερ για οργανωτής, αλλά αυτό το παιδί έδειξε οτι είναι κάτι ανάμεσα από "2-1" και "3". Ούτε μια ασίστ ο οργανωτής... Και με την περιφέρεια εκτός τόπου και χρόνου, αναζητούν 4άρι. Τα πτυχία στο Θερμαϊκό... χθες. Και φυσικά ο αγχωμένος πλέον Χαραλαμπίδης που δεν κατάφερε με αυτό το ασθενικό υλικό να βεκλτιώσει ούτε στο ελάχιστο την αμυντική λειτουργία της ομάδας, προφανώς και ο ίδιος δεν γνωρίζει το πως θα σωθεί η ομάδα με δουλειά εκ των έσω. Δύο φορές πήγε ξεκούραστη η ομάδα σε ματς πρωταθλήματος εκτός έδρας και συνολικά δέχθηκε 200 πόντους. Εκ των έσω... τους δέχθηκε. 
Σόρι αλλά αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να σώσουν τον ΠΑΟΚ. Απαραίτητες άλλες δύο αλλαγές, με στόχο την περιφερειακή ενίσχυση σε ηγετικούς ρόλους, δύναμη και αμυντική προσήλωση. Άλλωστε με τα χρήματα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να βρει αρχισκόρερ... Αντί να βάλει παραπάνω, ας φάει λιγότερους... Δεν γίνεται διαφορετικά.
*Όταν πρώτος σκόρερ μιας ομάδας αναδεικνύεται παίκτης που έφτασε πριν 3 μέρες, ε τότε κάτι πάει στραβά.
 
*Όταν οι δύο από τους τρεις άσους (Τσόχλας, Σόρτερ-αυτόν ποιό αστέρι τον βάφτισε πόιντ;) έχουν zero ασίστ, ε τότε κάτι πάει στραβά. Ειδικά αυτός που ήρθε ως "οργανωτής". Μηδέν ασίστ σε 21΄...
 
*Ο ΠΑΟΚ δεχόταν σε μέσο όρο 10.5 τρίποντα και δέχθηκε 15. Ο ΠΑΟΚ βίωνε εις βάρος του 26 βολές και ο αντίπαλος του εκτέλεσε 34... Ακόμα οι αντίπαλοι του Δικεφάλου έφταναν σε μέσο όρο τις 17 ασίστ και ο Ηρακλής έκανε 22, oι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ έκαναν 11.8 λάθη και 3.2 μπλοκ και ο Ηρακλής έκανε 9 και 6 αντίστοιχα. Πόσο πιο σαφές για τη συνολική λειτουργία της ομάδας, αλλά και την βελτίωση της... Προφανώς και δεν άλλαξε ο προπονητής για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ την Σαραγόσα και την Μπον ε;
 
*"Την ομάδα την έκαναν ο Κατσαρής, ο Ζουρνατζίδης και ο Φλεβαράκης". Ο Δεδέογλου το είπε. Μόνο που τώρα αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει. Η πολύ λιγότερο από το γιατί έφτασαν να κάνουν τέτοια ομάδα...
 https://www.basketplus.gr/index.php/a1-esake-basket-league/paok/item/119065-8500-για-αρχή-και-δύο-αλλαγές-σε-χρόνο-dt?fbclid=IwAR3OLMr0zMC4jB5pMSyrO7oc-W57FvU1FPRuhLfYei5_11H77uadzLTsNzM
8500 για αρχή και δύο αλλαγές σε χρόνο dt.. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.