«Ο Ίνγκασον ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα»

Πρόσφατα είχαμε σημειώσει μέσα από το SDNA, πως ο σκάουτ των «βιόλα», Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, με δηλώσεις του στο Firenze Viola, παραδέχθηκε πως ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ είναι μια περίπτωση που του κεντρίζει το ενδιαφέρον, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:
«Για το κέντρο της άμυνας σκέφτομαι τον 28χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της Άουγκσμπουργκ, Τζέφρι Γκουβελέουβ. Μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον».
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζονται τα ξένα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Ίνγκασον, με το κείμενο της "voetbalnieuws.be", να σημειώνει πως: «Η Λόκερεν βίωσε ένα δραματικό 2019, αλλά ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ενδεχομένως να πάρει μία πολύ καλή μεταγραφή. Ο Σβέριρ Ίνγκασον, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα, με τον Ισλανδό να αγωνίζεται πλέον για τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Πριν από ένα χρόνο, ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τη Ροστόφ με 4 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Ρώσους, ο Ισλανδός στόπερ τα πήγε εξίσου καλά, οι οποίοι τον απέκτησαν από τη Γρανάδα με 2 εκατομμύρια ευρώ. Οι Ισπανοί κατάφεραν τον Ιανουάριο του 2017 να αγοράσουν τον Ίνγκασον από την Λόκερεν με 1,6 εκ. ευρώ, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αυτή για δύο χρόνια και να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη».
Μάλιστα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας από το Βέλγιο (σ.σ. ασχολείται με το θέμα λόγω της θητείας του Ισλανδού στόπερ στη Λόκερεν), έχει ως τίτλο το εξής: «Ο Ίγκανσον στον δρόμο για τη Φιορεντίνα». 
https://www.sdna.gr/podosfairo/674885_o-ingkason-psila-sti-lista-tis-fiorentina
«Ο Ίνγκασον ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.