Εσίτι και Στοχ πήραν εντολή να βρουν ομάδα. Μακάρι να μας αδειάσει τη γωνιά και ο Ελ Καντουρί…

Όσο ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος και διατηρείται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, τόσο ο παχύσαρκος Πρόεδρος της ομάδας του Λιμανιού θα χάνει την ψυχραιμία του και θα βλέπει εφιάλτες.
} Και αυτό συμβαίνει, γιατί ο Μαρινάκης γνωρίζει ότι αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει και πάλι το «ντάμπλ», τότε θα πρέπει να απολογηθεί στους... επιστήμονες του Λιμανιού που τον περιμένουν με το χέρι στη σκανδάλη.
} Η σκέψη αυτή τρελαίνει τον Μαρινάκη, γι αυτό και κάνει ό,τι μπορεί για να αμφισβητήσει την πορεία του ΠΑΟΚ, ρίχνοντας το ανάθεμα στη διαιτησία.

} Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Μαρινάκης θέλει να επιστρέψει στην εποχή της παράγκας δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.
} Κάποιος όμως πρέπει να ενημερώσει τους παχύσαρκους παράγοντες του Λιμανιού, ότι η εποχή του Σπάθα, του Παππά, του Αρετόπουλου και άλλων επίορκων διαιτητών, έχει περάσει χωρίς επιστροφή.
} Τώρα για να κερδίσει μια ομάδα πρέπει το αποτέλεσμα να το πετύχει μέσα στο γήπεδο, και όχι να το δημιουργήσουν οι παράγκες και άλλες βρώμικες παρέες.

} Τη στιγμή που ο Μίσιτς θεωρείται ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, με βάση τις τελευταίες του εμφανίσεις, δύο άλλοι παίκτες, ο Εσίτι με τον Στοχ πήραν την εντολή να βρουν ομάδα.
} Αυτοί οι δύο παίκτες που αποδείχθηκαν λανθασμένες επιλογές, στοιχίζουν ένα κάρο λεφτά στο ΠΑΟΚ, χωρίς να προσφέρουν αγωνιστικά, με αποτέλεσμα η οικονομική ζημιά να είναι τεράστια.
} Το ερώτημα είναι, όταν ο Φερέιρα δήλωνε ότι δεν θέλει να πειράξουν την ομάδα, εννοούσε ότι θέλει και τους αναφερόμενους παραπάνω παίκτες;

} Μακάρι μαζί με τους Στόχ και Εσίτι, να μας αδειάζει τη γωνιά και ο Ελ Καντουρί που έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να σηκώσει τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, και ας δηλώνει ο Πορτογάλος ότι δεν έχει προπονήσει καλύτερο παίκτη.

} Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα, η κατάσταση στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι τραγική, με τη διοίκηση της ΚΑΕ να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.
} Η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση του έμπειρου Σόρτερ, με στόχο αν χρειαστεί να προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ακόμη χηλού παίκτη.
} Στην προσπάθεια της διοίκησης πρέπει να βοηθήσουν όλοι, όσοι έχουν οικονομική άνεση αλλά κυρίως οι φίλαθλοι που πάντα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

} Αυτοί που γκρινιάζουν και ασκούν κριτική στη διοίκηση δεν βοηθούν το ΠΑΟΚ, γιατί στη παρούσα φάση δεν περισσεύει κανένας.
} To να μη θέλει να στηρίξει κάποιος την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είναι δικαίωμά του και μπορεί να το κάνει.
} Το να ασκεί όμως κριτική στη διοίκηση που επιστρατεύτηκε να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο που κάποιοι άλλοι την έχουν οδηγήσει, είναι άστοχο έως γελοίο.

} Σήμερα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δίνει δύσκολο παιγνίδι στο Ιβανώφειο απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Ηρακλή, και θα πρέπει οι παίκτες να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

} Η καλή εμφάνιση του Ροντρίγκο Σοάρες στο παιγνίδι με τον Ατρόμητο στη Τούμπα, δεν ικανοποίησε μόνο τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ, αλλά και τους φιλάθλους.
} Στη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού εκτός από τον Μάτος, στην ομάδα δεν υπήρχε ο παίκτης που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο, γι αυτό και η εμφάνιση του Σοάρες προκάλεσε ενθουσιασμό σε προπονητή και σε κόσμο.
} Η άμυνα, που στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου εμφάνισε κάποιες αδυναμίες, φαίνεται πως βρήκε ρυθμό και θύμισε την πολύ καλή περσινή αμυντική γραμμή, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη κατάκτηση του «νταμπλ».

} Η Γαλλική Ρεν, έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, και το ποσόν που προσφέρει για την απόκτηση είναι αρκετά μεγάλο.
} Μεγάλη είναι όμως και η επιθυμία του Φερέιρα να κρατήσει στην ομάδα τον Κατερινιώτη παίκτη, και οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να ικανοποιήσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

} Ο αρχηγός της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ που ξεκουράζεται λόγω των εορτών στην πατρίδα του δήλωσε ότι η ομάδα θα διεκδικήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο, και οι παίκτες θα κάνουν υπερήφανους και πάλι τους φιλάθλους.
} Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα, και εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο Θανάσης Κατσαρής για μια ακόμη φορά, θα βάλει το χέρι στη τσέπη.

} Φίλε αναγνώστη, η απόφαση του πρώην Προέδρου Νίκου Βεζυρτζή να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του προέδρου της ΚΑΕ και να δώσει το παρών στο Παλατάκι, στο παιγνίδι με τον Προμηθέα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, η ομάδα χρειάζεται στήριξη όταν εμφανίζει αδυναμίες και δεν έχει καλή αγωνιστική πορεία, και όχι μόνο όταν διεκδικεί τίτλους.
} Τώρα, αν ο επιτυχημένος παράγοντας έκανε το λάθος να κουβαλήσει μαζί του και κάποιους κολαούζους, αυτούς τους χρειάζεται για να τον κρατούν την... καμπαρτίνα.

} Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, και το ραντεβού κλείστηκε για μετά την πρωτοχρονιά.
} Στη συνάντηση θα βρίσκεται και ένας σοβαρός πολιτικός από την Αθήνα, μες τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=17795
Εσίτι και Στοχ πήραν εντολή να βρουν ομάδα. Μακάρι να μας αδειάσει τη γωνιά και ο Ελ Καντουρί… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 28, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.