Ο Ιβάν θα πάει στο ραντεβού;

Το πράγμα έχει ξεφύγει με την εξυγίανση. Κι όταν ξεφεύγει ένα πράγμα, δημιουργούνται άλλα. Καινούργια δεδομένα. Αυτό λέει η ιστορία.
Είχαμε επιθέσεις στο δόξα πατρί εναντίον του Ιβάν κατ’ ευθείαν από τον Μαρινάκη και μέσω Κάκου από τον Μελισσανίδη, οπότε καμία συμφωνία δεν πρόκειται να περπατήσει μεταξύ των τεσσάρων του κουαρτέτο στη συνάντηση με τον Θεοδωρίδη.
Που δεν είναι και σίγουρο ότι θα γίνει, δηλαδή. Αν γίνει, όμως, γιατί να μην είναι ανοικτή διά τον Τύπο; Έχουν τίποτα να κρύψουν; Μπροστά στις κάμερες πρέπει να γίνει η συνάντηση και ν’ ακολουθήσουν ερωτήσεις. Ο Ιβάν θα πάει στη συνάντηση;
Είναι ένα θέμα αυτό. Ο Μαρινάκης θα πάει, ο Μελισσανίδης είπε ότι θα πάει αν γίνει στην Ελλάδα, κι ο Αλαφούζος μπορεί να μην είπε, αλλά θα είναι εκεί. Ο Ιβάν ακούει συμβουλές. Ό,τι πει ο Βασιλομπίλαρος ο Γκαγκάτσης, δηλαδή.
Κι ο Τεό έχει εχθρούς στην UEFA
Είναι, όμως, και το άλλο με τον Θόδωρο. Ο Θόδωρος ξεφτιλίστηκε. Έτσι είναι. Μ’ αυτό το ασκέρι που έφερε στην Ελλάδα πρώτος ξένους αρχιδιαιτητές, με Περέιρες, Φούσεκ, Άντζελο Ρηγόπουλους, γύρω στους δέκα νοματαίους και βάλε, ποιος πήρε την ευθύνη;
Ο Έλληνας Θόδωρος. Αυτό λένε οι Ευρωπαίοι. Κάνουν τις παπαριές τους, δηλαδή, ο Περέιρα με τους Μανούχους και τους Τζήλους, και την πληρώνει ο Θόδωρος. Αυτός που έβαλε ολόκληρο λόχο για να φυλάει την ΕΠΟ μην τυχόν και γίνει καμιά παπαριά, και οι παπαριές γίνονται κατά ριπάς η μία πίσω από την άλλη.
Έτσι είναι. Ο Τεό τα χρεώνεται όλα αυτά και κανένας άλλος. Σου λέει ο άλλος, δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη την Ελλαδίτσα. Μη νομίζεις, μάστορα, κι ο Θόδωρος έχει εχθρούς στην UEFA και τη FIFA. Κι οι εχθροί του έχουν μέσα στην Αγγλία και τη Γερμανία που χαλβαδιάζουνε τη θέση του.
http://www.balladoros.com/nea.php?news=17793
Ο Ιβάν θα πάει στο ραντεβού; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 28, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.