Σε εγρήγορση εντός και εκτός γηπέδου Ο ΠΑΟΚ δείχνει ετοιμότητα τόσο στη μάχη υπεράσπισης της κορυφής όσο και σε αυτή εναντίον των υπέρμαχων της «κανονικότητας»

Ο Δικέφαλος είναι πανέτοιμος σε μια περίοδο που τα μέτωπα είναι πολλά
Την Κυριακή 29/12 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο και ήδη μετρούν δυο προπονήσεις στα πόδια τους, ενώ σήμερα 30/12, ο ΠΑΟΚ έδωσε το παρών και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στο δ.σ. της Σούπερ Λιγκ απέναντι σε εκείνους που μεθοδεύουν την αναβολή της αγωνιστικής δράσης. Ο Δικέφαλος είναι πανέτοιμος να δώσει απαντήσεις σε όποιο χώρο χρειαστεί.

Αγωνιστικά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει προετοιμασία με φόντο την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Μπορεί την δεδομένη στιγμή η αγωνιστική να είναι στον «αέρα» όμως όπως φάνηκε και στο δ.σ. της Λίγκας, οι 13 από τις 14 ομάδες επιθυμούν την συνέχιση του πρωταθλήματος. Η 14η είναι αυτή που προσπαθεί να τα τινάξει όλα στον αέρα μόλις γύρισε στη γνώριμή της θέση το τελευταίο διάστημα...

Και σε αυτό το «γήπεδο», ο ΠΑΟΚ με ξεκάθαρη θέση, κινείται έτσι ώστε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και οι νοσταλγοί της «κανονικότητας» να πάρουν το μήνυμά τους.
https://www.paok24.com/super-league-1/143350/se-egrigorsi-entos-kai-ektos-gipedou
Σε εγρήγορση εντός και εκτός γηπέδου Ο ΠΑΟΚ δείχνει ετοιμότητα τόσο στη μάχη υπεράσπισης της κορυφής όσο και σε αυτή εναντίον των υπέρμαχων της «κανονικότητας» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.