Ξεκάθαρες τοποθετήσεις από ΠΑΟΚ στο δ.σ. της Λίγκας Οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν μήνυμα σε όσους ονειρεύονται επιστροφή στην «κανονικότητα»

Η θέση των νταμπλούχων και η σύνθεση της επιτροπής της Super League που θα συναντηθεί με την ΚΕΔ
Την ώρα που ο Ολυμπιακός, που ζορίζεται στην εποχή της ισονομίας, των ξένων διαιτητών και του VAR, αναζητά κάθε είδους τρόπο να δημιουργήσει εντάσεις (όπως έκανε με τις μηνύσεις προς στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Βόλο), ο ΠΑΟΚ δεν είδε διατεθειμένος να αφήσει τους νοσταλγούς της... κανονικότητας να βάλουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα.

Στο δ.σ. της Σούπερ Λιγκ, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/1) ο ΠΑΟΚ τάχθηκε ξεκάθαρα εναντίον της τακτικής των μηνύσεων και υπέρ της συνέχισης του των αγωνιστικών, βάσει του προγράμματος που έχει ήδη ορισθεί.

Η απόφαση για συνάντηση με την ΚΕΔ ήταν ομόφωνη από όσους έδωσαν το παρών στο δ.σ. το οποίο και όρισε επιτροπή συνάντησης. Σε αυτή συμμετέχουν οι κ.κ. Λυσσάνδρου, Πουρσανίδης και Μποροβήλος.
https://www.paok24.com/super-league-1/143349/ksekathares-topothetiseis-apo-paok-sto-d-s-tis-ligkas?fbclid=IwAR1d0IUGdxnooRf6j6nZIrA7vTG_iON9In9eeM4WKLEXOzSvnZBXWG7YrjM
Ξεκάθαρες τοποθετήσεις από ΠΑΟΚ στο δ.σ. της Λίγκας Οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν μήνυμα σε όσους ονειρεύονται επιστροφή στην «κανονικότητα» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.