Μαρινάκης και Μελισσανίδης μολύνουν το ποδόσφαιρο…

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 2019 κατακτώντας δίκαια την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι είναι η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος.
} Η άνετη νίκη με 5-1 επί του Ατρόμητου, σε συνδυασμό με την ισοπαλία που έφερε ο Ολυμπιακός στο Βόλο, έγινε η αιτία να χάσουν την ψυχραιμία τους οι παράγοντες του Λιμανιού, και να ζητούν άμεσα την επιστροφή της... παράγκας και την ενεργοποίηση των επίορκων διαιτητών που για δεκαετίες χάριζαν το πρωτάθλημα στο θρήνο.

} Σχετικά με τον Ελ Καντουρί δικαιωθήκαμε για μια ακόμη φορά, και σε αυτό έβαλε το χέρι της και η... Παναγιά που βοήθησε ώστε να τραυματιστεί ο Μαροκινός, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Φερέιρα θα τον είχε επιλέξει στην αρχική ενδεκάδα, αφού έκανε το τραγικό λάθος να δηλώσει ότι δεν έχει προπονήσει καλύτερο παίκτη.

} Οι παράγοντες του Λεκανοπεδίου, που με την παρουσία τους έχουν βρωμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, διαπιστώνουν ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει πάλι το πρωτάθλημα και τρελαίνονται.
} Ο παχύσαρκος από το Λιμάνι ξεσπάθωσε σε βάρος της διαιτησίας, γιατί ο διαιτητής δεν καταλόγισε ένα τουλάχιστον πέναλτι υπέρ του θρήνου, και γιατί δεν άφησε την αντίπαλη ομάδα με 10 παίκτες.
} Δεκαετίες τώρα η ομάδα του Λιμανιού κατακτούσε τα πρωταθλήματα με το προκλητικό σπρώξιμο της διαιτησίας, και τώρα η βρωμιά καθάρισε είναι λογικό οι παχύσαρκοι να αναπολούν την επιστροφή στην περίοδο που έλεγε ο Σπάθας, ο Ολυμπιακός να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε να... γαμηθούν.

} Την εμφάνισή του στα μέσα ενημέρωσης έκανε και δεύτερος παράγοντας της Αθήνας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά με όσα ξέρασε στα μέσα ενημέρωσης, ότι ακολουθεί κατά πόδας τον παχύσαρκο.
} Είσαι μαϊμού, νούμερο και έμμισθος είπε ο Μελισσανίδης απευθυνόμενος στο Τάσο Κάκο, γιατί τόλμησε να σχολιάσει τη φάση στην οποία η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι.
} Είναι τυχαίο, ότι οι δύο ομάδες Ολυμπιακός και ΑΕΚ που διαμαρτύρονται γιατί τη διαιτησία, έχουν πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, και προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοθι, ρίχνοντας το ανάθεμα στη διαιτησία;
} Είναι τυχαίο που οι δύο παράγοντες είχαν και συνεχίζουν να έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, για διάφορες... αγαθοεργίες που έχουν διαπράξει;

} Πριν δύο περίπου χρόνια ο Μελισσανίδης είχε χαρακτηρίσει τους Φιλάθλους του ΠΑΟΚ Μάο-Μάο, γιατί διαμαρτυρήθηκαν στο Κομίνη που έκλεψε το πρωτάθλημα και το χάρισε στην ΑΕΚ.
} Δύο παράγοντες που με την παρουσία τους μαγαρίζουν το ποδόσφαιρο, αντί να βγάλουν το σκασμό για τα όποια εγκλήματα έχουν διαπράξει, ζητούν και τα ρέστα.
} Θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς γιατί εκφράζουμε την αλήθεια, η βρωμιά έχει αφετηρία το Λιμάνι, και ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη μολύνουν το ποδόσφαιρο.

} Η ΚΕΔ και η ΕΠΟ, στη προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τους Μαρινάκη και Μελισσανίδη που έχουν μείνει στο χθες, βάζουν τους διαιτητές και τους Βαρίστες στο ψυγείο, γιατί ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη στο Βόλο, όπως και η ΑΕΚ στη Λαμία.
} Πρέπει αυτές οι ομάδες να κερδίζουν οπωσδήποτε γιατί έτσι έχουν συνηθίσει εδώ και αρκετές δεκαετίες, και τώρα που βλέπουν τον ΠΑΟΚ να τους ξεπερνά, ενοχλούνται και προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοθι για να δικαιολογηθούν στους φιλάθλους τους.

} Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ με την απόκτηση έμπειρων και καταξιωμένων παικτών.
} Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου, στον ανεπαρκή Εγκεκέτζε που δεν βοήθησε αγωνιστικά καθόλου την ομάδα.
} Το πρώτο βήμα έγινε με την απόκτηση του Σούστερ, ενός έμπειρο και καταξιωμένου παίκτη, και ενδέχεται η διοίκηση να προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, που θα αγωνίζεται στη θέση 4.

} Προς την ίδια κατεύθυνση οδηγείται και η διοίκηση του ΤΑΠ, που με την στήριξη του Προέδρου του Α.Σ., θα προστεθεί στην ομάδα ένας κεντρικός παίκτης , για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ρώσος που μάλλον θα μας κουνήσει το μαντήλι, και που στοίχησε ένα κάρο λεφτά.
} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει σχετικά με την ομάδα Βόλεϊ, η παρουσία του Θανάση Κατσαρή αποτελεί εγγύηση για την καλή της πορεία.
} Ο Πρόεδρος του Α.Σ. που ζυγίζει τις αποφασίσεις με ζυγαριά ακριβείας, θα φροντίσει ώστε η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, να συνεχίσει να διεκδικεί διακρίσεις και να κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους.

} Οι δύο παχύσαρκοι παράγοντες του Λιμανιού πίστεψαν ότι μπορούν να επιβληθούν με τα κιλά τους, και έκαναν το λάθος να αγνοήσουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.
} Ο Πόντιος όμως αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, έδειξε μοναδική συνέπεια και κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους που έχει βάλει στον Επιχειρηματικό τομέα αλλά και στο ΠΑΟΚ.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων, ενδέχεται ο επιτυχημένος επιχειρηματίας να ασχοληθεί και με την πολιτική.
} Σε μια τέτοια περίπτωση, η επιτυχία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφενός γιατί οι πολίτες θέλουν κάτι νέο, κάτι καινούργιο, και αφετέρου γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν τεράστια δυναμική που σε συνδυασμό με τους Ποντίους μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

} Το κεντρικό κατάστημα του Πειραιά, στέλνει ενισχύσεις στο Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στη περιοχή Χαριλάου.
} Στέλνει δανεικό τον Αλβανό Ντουρμισάι για να βοηθήσει τον Άρη να κόψει βαθμό από τον ΠΑΟΚ, παίζοντας ο Μαρινάκης το τελευταίο του χαρτί.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=17786
Μαρινάκης και Μελισσανίδης μολύνουν το ποδόσφαιρο… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 27, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.