ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ιβάν Σαββίδης και Τζιτζικώστας ενώνονται στην πολιτική με δικό τους κόμμα;

Ο Ιβάν Σαββίδης διαπιστώνει ότι οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να θωρακίσουν την πόλη, και σκέφτεται να ασχοληθεί ο ίδιος με την πολιτική στην Ελλάδα.
} Αν ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και σοβαρός επενδυτής Ιβάν Σαββίδης, αποφασίσει να εμπλακεί με την πολιτική, και να δημιουργήσει ένα νέο κομματικό φορέα που τώρα ανάγκη έχει η Ελλάδα και ειδικότερα η Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα, είναι σίγουρο ότι θα έχει τη στήριξη των πολιτών, και θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.
} Το ποσοστό που λάβει ένας τέτοιος κομματικός σχεδιασμός θα είναι αρκετά μεγάλο, όσο να μπορεί να θωρακίσει τα συμφέροντα της Μακεδονίας .
 
} Από την πολιτική σκηνή σήμερα λείπει ο κομματικός φορέας που θα θυμίζει στην εκάστοτε Κυβέρνηση, ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
 
} Κάποιοι λένε, εμείς διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις, ότι για την ηγεσία στο φορέα ο Ιβάν Σαββίδης θα βολιδοσκοπήσει τον σημερινό Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στον οποίο τρέφει μια ιδιαίτερη εκτίμηση.
} Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα από μια τέτοια συνάντηση ανάμεσα στον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Ιβάν Σαββίδη.
} Γνωρίζουμε όμως, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει τις προϋποθέσεις και διαθέτει όλα τα προσόντα, ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη πολιτική της Χώρας.
 
} Τη θέση μας για όλους αυτούς τους παράνομους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, την έχουμε επανειλημμένα εκφράσει και είναι γνωστή.
} Είμαστε κατά των λαθρομεταναστών και κατά των παράνομων αλλοδαπών ειδικότερα των Αλβανών, και αυτοί φροντίζουν με τις εγκληματικές τους πράξεις που συχνά-πυκνά διαπράττουν να μας δικαιώνουν.
} Ένας 15χρονος την παραμονή των Χριστουγέννων έκλεψε δύο παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα, και αυτό έγινε καθεστώς στην Ελλάδα από τότε που ανακάλυψαν τη... Χώρα μας οι Αλβανοί και όχι μόνο.
} Ο 15χρονος που λήστεψε τα δύο παιδάκια απειλώντας με μαχαίρι, όπως θα πρόβλεπε ο καθένας, είναι Αλβανός.
 
} Βέβαια, υπάρχουν και οι γνωστοί τρύπιοι της δημοσιογραφίας που μας πιπιλίζουν ότι δεν πρέπει να είμαστε ξενοφοβικοί.
} Πώς όμως να μην είμαστε ξενοφοβικοί, όταν στα 100 εγκλήματα αυτοί που τα διαπράττουν σε ποσοστό περισσότερο από το 90% είναι Αλβανοί;
} Βέβαια, σε αυτό τεράστια ευθύνη έχει η Πολιτεία γιατί αυτά τα αλλοδαπά αγρίμια δεν σκαμπάζουν από Δημοκρατίες και άλλα παρόμοια καθεστώτα.
} Αρνητικό ρόλο παίζουν και οι θεσμοί και ειδικότερα αυτός της Δικαιοσύνης που χαϊδεύει τους εισαγόμενους εγκληματίες, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα και μπαινοβγαίνουν στη φυλακή, όπως μια νοικοκυρά στη κουζίνα της.
 
} Η... τυφλή δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον 38χρονο πατέρα που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος των ανήλικων παιδιών του.
} Τέτοιες αποφάσεις δεν αποθαρρύνουν τους εγκληματίες αλλά τους αποθρασύνουν, γι αυτό και οι εγκληματικές πράξεις συνεχώς αυξάνουν.
 
} Παραμονή Χριστουγέννων, λαθρομετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, έβγαλαν πάλι τα μαχαίρια στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.
} Από την συμπλοκή των δίποδων αγριμιών, τραυματίστηκαν δύο Πακιστανοί και μεταφέρθηκαν για περίθαλψη στο Νοσοκομείο που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
 
} Είναι νέα, είναι σοβαρή, είναι ωραία, είναι ευγενική, είναι γλυκύτατη, είναι εξαιρετική γιατρός, μα πάνω απ όλα είναι θαυμάσιος άνθρωπος.
} Αναφερόμαστε στην Ελένη Πολυχρονιάδου, στην ειδική Νευρολόγο που ιδιωτεύει με μεγάλη επιτυχία, που πιέστηκε αφόρητα να εμπλακεί με την πολιτική αλλά δεν ενέδωσε.
} Και δεν ενέδωσε, γιατί με την πολιτική ασχολούνται κάποιοι πλούσιοι κληρονόμοι, που πιστεύουν ότι όλα κληρονομούνται ακόμη και το μυαλό λες και είναι... οικόπεδο, κάποια ξέκωλα κοριτσάκια που αυτοαποκαλούνται μοντέλα, και κάποιοι ανεπάγγελτοι, κάποιοι τεμπέληδες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
} Η Ελένη Πολυχρονιάδου, η επιτυχημένη Νευρολόγος δεν ανήκει σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες, γι αυτό και διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με την πολιτική.
 
} Η Ελένη Πολυχρονιάδου, δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη γιατρός, δεν είναι μόνο μια όμορφη νέα γυναίκα, αλλά είναι και μια εξαιρετική Μανούλα.
} Μακάρι, στο Ιατρικό κλάδου να υπάρχουν και άλλοι Γιατροί που να διαθέτουν τη συνέπεια , την ευπρέπεια, την καλοσύνη και την αξιοπιστία της Ελένης Πολυχρονιάδου.
 
} Οι περισσότεροι πολιτικοί όπως και κάποιοι νεόπλουτοι, τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων επέλεξαν να τις περάσουν στο εξωτερικό.
} Ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης όμως, αυτές τις Άγιες μέρες, αυτές τις Δεσποτικές γιορτές, τις περνάει με τους γονείς του δείχνοντας το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει σε αυτούς.
} Έχουμε ένα ολόκληρο χρόνο να πάμε όπου θέλουμε, δήλωσε ο Πατριαρχικός οικογενειάρχης Θοδωρής Ζαγοράκης, και αυτές τις μεγάλες Γιορτές είναι καλό να δίνουμε τη χαρά στους γονείς μας.
} Αυτή είναι η θέση του χορτάτου από κάθε άποψη Θοδωρή Ζαγοράκη, που φυσικά διαφέρει από τη θέση κάποιου... προοδευτικού πολιτικού της αριστεράς.
 http://www.balladoros.com/nea.php?news=17787
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ιβάν Σαββίδης και Τζιτζικώστας ενώνονται στην πολιτική με δικό τους κόμμα; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 27, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.