ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Μάτος, που τον “δένει” με τον ΠΑΟΚ! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Στο τραπέζι θα πέσει άμεσα το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Λέο Μάτος, που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και την 1η Γενάρη μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο της συμφωνίας του με τον Δικέφαλο.
Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες του Δικεφάλου τα τελευταία 3,5 χρόνια και η αλήθεια είναι ότι έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο της, ενώ χωρίς υπερβολή αποτελεί έναν από τους καλύτερους ξένους στην ιστορία της ομάδας (και του ελληνικού πρωταθλήματος γενικότερα) όχι μόνο από την συλλογή τίτλων που έχει κάνει (3 Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα) αλλά από την γενικότερη παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου
Όπως είχε γράψει στα μέσα Δεκέμβρη η LIVE SPORT, στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού υπάρχει όρος ότι εάν γράψει φέτος 30 των 45 λεπτών και πάνω τότε ανανεώνεται αυτόματα για ακόμη ένα χρόνο με τους ίδιους οικονομικούς όρους, ωστόσο αυτό που μετέφερε πρόσφατα στους ανθρώπους της ομάδας είναι η πρόθεση του να παραμείνει στην Τούμπα μέχρι και το τέλος της καριέρας του, δείχνοντας εμπράκτως το «δέσιμο» του με την ομάδα, τον κόσμο και την Θεσσαλονίκη γενικότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της LIVE SPORT, πριν από λίγες μέρες έγινε συνάντηση του Λέο Μάτος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και κατά την διάρκεια αυτής ο Βραζιλιάνος εξέφρασε την θέληση του να συνεχίσει να παίζει στον Δικέφαλο για ακόμη 2-3 χρόνια, χωρίς καν να θέσει θέμα αύξησης απολαβών, σε μια πρωτοβουλία που δεν την συναντάμε συχνά στα σύγχρονα ποδοσφαιρικά χρονικά.
Έκτοτε το ζήτημα από τότε δεν παρουσίασε εξέλιξη και το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι ποια στάση θα κρατήσουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ που φυσικά θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ έναν παίκτη της ποιότητας και της εμπειρίας του Λέο Μάτος.
Μπορεί ο Βραζιλιάνος πολυσύνθετος αμυντικός να βρίσκεται στα 33 του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να τον έχουν στην λίστα τους ομάδες από τον Αραβικό Κόλπο αλλά και από την Ασία, ωστόσο ο ίδιος αν και δέχεται «οχλήσεις» δηλώσει αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ.
Μετά την πρωτοβουλία και την κίνηση του Μάτος, πλέον το «μπαλάκι» είναι στην πλευρά του Δικεφάλου που θα πρέπει άμεσα να κινηθούν για να «κλείσουν» και τυπικά τον Βραζιλιάνο. Βέβαια υπάρχι και ο όρος των 30 αγώνων που ανανεώνει αυτόματα για έναν χρόνο το συμβόλαιο του, αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθεί κάποιος σύλλογος να τον δελεάσει με αρκετά χρήματα. Για αυτό και πρόκρινεται η περίπτωση να καλέσουν τον Μάτος από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για να τελειώσουν εδώ και τώρα το θέμα του με ένα συμβόλαιο που θα κρατάει τον έμπειρο μπακ στον ΠΑΟΚ για αρκετά ακόμη χρόνια.
https://www.sfina.gr/podosfairo/ektakto-o-eidikos-oros-sto-sumbolaio-tou-matos-pou-ton-denei-me-ton-paok/
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Μάτος, που τον “δένει” με τον ΠΑΟΚ! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 28, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.