ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτό είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Φερέιρα για πωλήσεις παικτών του ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συσκέψεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έχουν χαράξει τους βασικούς κανόνες με τους οποίους θα κινηθούν τόσο για την απόκτηση, όσο και για τις ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών.
Ειδικά, το δεύτερο σκέλος παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που αποτελούν ελκυστικές περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι (Γιαννούλης, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ και… εσχάτως Ίνγκασον) ενώ υπάρχει και η παράμετρος του Financial Fair Play που δημιουργεί ανάγκη για την δημιουργία επιπλέον εσόδων.
Το πιο σημαντικό στοιχείο που βγαίνει από τις συζητήσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έιναι η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδημην ξεπουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν και είναι ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με την προοπτική παραχώρησης παικτών. «Θα πουλήσουμε παίκτες μόνο στη σωστή τιμή», ήταν μια από τις ατάκες του Σαββίδη που έχει την πρόθεση να στηρίξει με πράξεις και όχι με λόγια τον Αμπέλ Φερέιρα.
Ο ΠΑΟΚ είναι θετικός σε αξιόλογες προτάσεις και όχι σε προσφορές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν… ξεπούλημα. Μάλιστα, στις συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του αναλύθηκε και την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα. Το κοινό συμπέρασμα ήταν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να πουλήσει όσο-όσο τον 26χρονο μεσοεπιθετικό επειδή αυτή την περίοδο δεν έχει ρόλο βασικού.
Αντίθετα, αποτελεί υποχρέωση όλων στον σύλλογο να προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν να ανεβάσει και πάλι την «χρηματιστηριακή» αξία του. Ας μην ξεχνάμε ότι στις αρχές της περασμένης σεζόν ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της Φενέρμπαχτσε ύψους 6.000.000 ευρώ για τον Πέλκα, την τελευταία μέρα των μεταγραφών!
Επίσης σε ότι αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα άλλων ομάδων (Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός, Κάρολ Σφιντέρσκι, Τσούμπα Άκπομ, Ίνγκι Ίνγκασον) η πώληση θα γίνει μόνο αν έρθουν προτάσεις ίσες με την ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχουν στα συμβόλαια τους. Την πιο χαμηλή την έχει ο Γιαννούλης (8.000.000 ευρώ), ο Άκπομ έχει ρήτρα 20.000.000 ευρώ, οι Λημνιός-Σφιντέρσκι 15.000.000 ευρώ και ο Ίνγκασον 20.000.000 ευρώ.
Όσοι πιστοί (και πλούσιοι) ας προσέλθουν, είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι για να κάνουν τις προτάσεις τους, με τον ΠΑΟΚ πλέον να ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ πώλησης μετά από τα 10.000.000 ευρώ που πήρε για την μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ.
Πηγή: LIVE SPORT
https://www.sfina.gr/podosfairo/apokalyptiko-auto-eipe-o-iban-sabbidis-ston-fereira-gia-poliseis-paikton-tou-paok/
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτό είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Φερέιρα για πωλήσεις παικτών του ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 28, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.