«Υπόσχομαι ότι αυτή η ομάδα δε θα πέσει» Η προσωπική δέσμευση του Κ. Χαραλαμπίδη μετά την ήττα του ΠΑΟΚ

Συναισθηματικά φορτισμένος ο τεχνικός του Δικεφάλου που μίλησε και στους παίκτες του Δικεφάλου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα στο Ιβανώφειο.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση μετά το φινάλε του πρώτου γύρου και ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Ηρακλή.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Δικεφάλου δεσμεύτηκε προσωπικώς ότι η ομάδα δεν πρόκειται να υποβιβαστεί και η λύση τελική θα βρεθεί για τη φετινή χρονιά, έστω και εκ των έσω.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Έπαιξε φανερά καλύτερα. Η εικόνα της ομάδας μου δεν θεωρώ πως είναι εικόνα ομάδας που παλεύει για τη σωτηρία της. Λυπάμαι πάρα πολύ και ζητάω συγνώμη γι΄αυτή την εικόνα. Τα ψέματα τελειώσανε. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και η ομάδα βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Η ομάδα αυτή δε θα πέσει! Δε ξέρω τι θα γίνει, αλλά δε θα πέσουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι ματς ζωής και θανάτου.

Δεχόμαστε συνεχώς 50 πόντους σε κάθε ημίχρονο. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες.

Σας δίνω μία προσωπική υπόσχεση. Δεν πρόκειται να πέσει αυτή η ομάδα! Θα βρούμε την λύση εκ των έσω. Δεν περιμένουμε να κάνουμε πέντε αλλαγές για να σωθούμε. Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα θα παλέψει για να σωθεί».
https://www.paok24.com/xaralampidis/143281/yposxomai-oti-ayti-i-omada-de-tha-pesei?fbclid=IwAR0mE3beaY7P9fgUk96n1sCpviattZ2uGoj0bwjXm7Fp5dLmffYQC2NrTg0
«Υπόσχομαι ότι αυτή η ομάδα δε θα πέσει» Η προσωπική δέσμευση του Κ. Χαραλαμπίδη μετά την ήττα του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.