Εκπέμπει SOS Ο ΠΑΟΚ έγινε έρμαιο στα χέρια και του Ηρακλή και "βυθίστηκε" στην τελευταία θέση της βαθμολογίας

Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος... Σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ επέτρεψε τον αντίπαλο του, να κάνει ό,τι θέλει στην επίθεση του και μετά το 99-82 σήήμερα, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πριν το ντέρμπι με τον Άρη, που είναι πλέον, κάτι παραπάνω από οριακό...
Ο ΠΑΟΚ μπήκε νωθρός και πνευματικά ανέτοιμος στην αρχή, με τον Ηρακλή να το εκμεταλλεύεται (15-5). Οι πρωτοβουλίες του Τσόχλα και το καλύτερο «διάβασμα» στην επίθεση, έφερε αντίδραση, με τη λήξη της πρώτης περιόδου να τον βρίσκει στο -2 (24-22).

Ο Σμιθ συνέχιζε να παίζει άμυνα... με τα μάτια στον Σούλερ, ο οποίος έφτασε τους 18 πόντους (32-22), αλλά πάλι ο ΠΑΟΚ, αντέδρασε με λύσεις από Σχίζα και Νόουλς (35-33). Το μομέντουμ που είχε σε εκείνο το σημείο, σε συνδυασμό με το δεύτερο φάουλ του Σούλερ και την απόσυρση του στον πάγκο, το «χάλασε» με τις κακές επιθετικές επιλογές του Λιούις και του Σμιθ, ενώ συνέχιζε να επιτρέπει στον Ηρακλή, να παίρνει την καλύτερη επιλογή στην επίθεση. Έτσι, η διαφορά, ξέφυγε και πάλι (49-39) στην ανάπαυλα.

Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μπει πιο αποφασισμένος στην τρίτη περίοδο, αλλά με τέτοια άμυνα, το μόνο που μπορούσε να ελπίσει αυτή η ομάδα, ήταν σε όσο το δυνατόν μικρότερη ήττα.

Ο Σούλερ συνέχιζε να παίρνει τρίποντα, αφού ο Σμιθ συνέχιζε να τον κοιτάει και όταν βγηκε με φάουλ ανέλαβε ο Ζάρας με τον Καββαδά και τον Ντέιβις Στην επίθεση; Ατομικές ενέργειες, ελάχιστο «διάβασμα» στην άμυνα του Ηρακλή, λάθη αλλά και λανθασμένες επιλογές, το μόνο που έκαναν, ήταν αν επιτρέπουν στους γηπεδούχους, να ανεβάζουν τη διαφορά.

Το τελικό 99-82, ήταν μάλλον τιμητικό για την εικόνα του ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι, με τέτοια ατμόσφαιρα και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, είναι το πλέον οριακό.

Κουβέντα για διακριθέντες, σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι που η ομάδα δέχτηκε πάνω από 90 πόντους, δε μπορεί να γίνει. Ο Λιούις τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους και 7 ασίστ, αλλά τα περισσότερα έγιναν, όταν τα πάντα είχαν κριθεί, ενώ ο Σόρτερ στο ντεμπούτο του, είχε 13 πόντους, αλλά κι αυτός στο τέλος, που ο νικητής είχε αποφασιστεί.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του πάρα πολύ κρίσιμα παιχνίδια για τη σωτηρία του, η ομάδα έχει κάκιστη ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα. και η ανάγκη για στήριξη, από οποιονδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Αλλιώς, η καταστροφή έρχεται...

Δεκάλεπτα: 24-22, 49-39, 72-53, 99-82
https://www.paok24.com/basket-league/143279/ekpempei-sos?fbclid=IwAR3z644b__Gq_35U7HfaTSEJC59TwdttZIOqM2_6ekOzSvj6s2tDDA2nHsc
Εκπέμπει SOS Ο ΠΑΟΚ έγινε έρμαιο στα χέρια και του Ηρακλή και "βυθίστηκε" στην τελευταία θέση της βαθμολογίας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.