Πολιορκία για Ινγκασον, Γιαννούλη, αυτά είναι τα δεδομένα Τι ισχύει για τις κρούσεις που έχουν δεχθεί οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Ινγκι Ινγκασον και ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι οι παίκτες που συγκεντρώνουν τελευταία το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων. Το metrosport.gr είχε αποκαλύψει την παρουσία σκάουτερ της Λοκομοτίβ Μόσχας στην Τούμπα για τους δύο παίκτες και σήμερα έρχεται με νεότερες πληροφορίες. Συγκεκριμένα:

- Για τον Ισλανδό αμυντικό ήδη υπάρχουν τρεις ομάδες που ήδη έχουν κάνει διερευνητική κρούση, θέλοντας να μάθουν τι ζητά ο ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, οι απαιτήσεις του Δικεφάλου κρίθηκαν πολύ υψηλές (θυμίζουμε ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ισλανδού φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ) και μάλλον απλησίαστες για τις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί από το αν επανέλθουν.

-Για τον Κατερινιώτη μπακ, το ενδιαφέρον τουρκικών, γαλλικών και ιταλικών ομάδων είναι δεδομένο. Το ίδιο και ότι ο ΠΑΟΚ βάζει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και στην συγκεκριμένη περίπτωση (στην δική του  περίπτωση το μπάι άουτ φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ).

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι θωρακισμένος απέναντι σε κάθε πρόταση που μπορεί να φτάσει στα γραφεία της Τούμπας, αφού οι ρήτρες και για τους δύο ποδοσφαιριστές, στην παρούσα φάση, υπερκαλύπτουν την αξία τους. 
http://www.metrosport.gr/article/poliorkia-gia-ingkason-giannouli-afta-ine-ta-dedomena
Πολιορκία για Ινγκασον, Γιαννούλη, αυτά είναι τα δεδομένα Τι ισχύει για τις κρούσεις που έχουν δεχθεί οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 28, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.