Νέος «μνηστήρας» από την Τουρκία για τον Μίροσλαβ Στοχ Μετά τη Γκεζτέπε μία ακόμη τουρκική ομάδα εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Σλοβάκο, ο οποίος είναι φευγάτος από τον ΠΑΟΚ.

Αυξάνονται και πληθύνονται οι «μνηστήρες» για τον Μίροσλαβ Στοχ.

Μετά από τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γκεζτέπε για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, νέο δημοσίευμα έρχεται στη δημοσιότητα από την Τουρκία βάζοντας στο «κόλπο» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή άλλη μια ομάδα από τη γειτονική χώρα.

Πρόκειται για την Κόνιασπορ, η οποία σύμφωνα με τη «Fanatik», έχει ψηλά στη λίστα της τον Σλοβάκο εξτρέμ του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να κινήσει τις διαδικασίες για να τον κάνει δικό της.

Προπονητής της Κόνιασπορ είναι ο Αϊκούτ Κοτσαμάν, με τον οποίο ο Στοχ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν όταν αγωνιζόταν στη Φενερμπαχτσέ.
http://www.metrosport.gr/article/neos-mnistiras-apo-tin-tourkia-gia-ton-miroslav-stoch
Νέος «μνηστήρας» από την Τουρκία για τον Μίροσλαβ Στοχ Μετά τη Γκεζτέπε μία ακόμη τουρκική ομάδα εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Σλοβάκο, ο οποίος είναι φευγάτος από τον ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 28, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.