Equipe: «Η Ρεν μπορεί να αποκτήσει τον Γιαννούλη» Νέο γαλλικό δημοσίευμα εμπλέκει τον διεθνή αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ με μεταγραφικό ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας.

Ο διεθνής αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιαννούλης συνεχίζει να απασχολεί σε μεταγραφικό επίπεδο τη Ρεν.

Η ομάδα της Βρετάνης, όπως φαίνεται, δεν έχει σβήσει από την ατζέντα της τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και σύμφωνα με τη γαλλική «L' Equipe» αναμένεται να κάνει εκ νέου προσπάθεια για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.

«Η Ρεν μπορεί να αποκτήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη», αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, η οποία, πάντως, διευκρινίζει πως βασική προϋπόθεση για να κινηθεί η Ρεν για την απόκτηση του διεθνού άσου του ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Σουλεϊμάν Ντουμπιά.
http://www.metrosport.gr/article/equipe-ren-mpori-na-apoktisi-ton-giannouli?fbclid=IwAR1_c_PHfQKnTPCFTwnUM6d61ITQCJhF5UeIEHPl_GY7ttdOnypxXUDTCyk
Equipe: «Η Ρεν μπορεί να αποκτήσει τον Γιαννούλη» Νέο γαλλικό δημοσίευμα εμπλέκει τον διεθνή αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ με μεταγραφικό ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 26, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.