H περίπτωση Πεδουλάκη και ο ΠΑΟΚ Μεγάλη η κινητικότητα από χθες στην ΚΑΕ

Ο Ιβάν Σαββίδης βοηθάει έμπρακτα την ΚΑΕ και από χθες, η όσο το δυνατόν πιο άμεση ενίσχυση της ομάδας, αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη προτεραιότητα.
Οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν διαμηνύσει στην «αγορά» τις ανάγκες τους και γίνεται προσπάθεια για τουλάχιστον μία προσθήκη, μέχρι τον αγώνα με τον Άρη.

Στο ίδιο πλαίσιο, χθες, έγινε επαφή με τον Αργύρη Πεδουλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα. Η εντολή από την πλευρά Σαββίδη, είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ούτε ως η ομάδα να αποφύγει οποιονδήποτε κίνδυνο κι έτσι, όπως αναφέρουν στην Αθήνα, οι δύο πλευρές, ήρθαν σε επαφή.

Το όλο θέμα, ωστόσο, δεν προχώρησε καθώς η πλευρά του έμπειρου Έλληνα κόουτς, δεν έδειξε θετική στο ενδεχόμενο να αναλάβει τώρα τον ΠΑΟΚ κι έτσι, το όποιο θέμα έμεινε απλά στην επαφή.

Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες είναι κρίσιμες σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα και οι αλλαγές που είναι προ των πυλών, αναμένεται να είναι αρκετές, προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
https://www.paok24.com/proponitis/143345/h-periptosi-pedoulaki-kai-o-paok?fbclid=IwAR01rGFRYaHzqTOfcOdJhEzyhdhty3PyBWY6-TQO16OL6LKpV8ezUJhXvvA
H περίπτωση Πεδουλάκη και ο ΠΑΟΚ Μεγάλη η κινητικότητα από χθες στην ΚΑΕ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.