"Καταλύτης η βοήθεια Σαββίδη, προτεραιότητα η ενίσχυση" (pic) Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Κωνσταντινίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά την εξέλιξη με τη βοήθεια Σαββίδη

Για ακόμα μία φορά, ο Ιβάν Σαββίδης, αναλαμβάνει να κρατήσει "ζωντανή" την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον αντιπρόεδρο να κάνει λόγο, για καταλυτική βοήθεια και για την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του ρόστερ.
Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοίκηση της ΚΑΕ, ιδίως αυτοί που μπήκαν φέτος για πρώτη φορά στον… αγώνα, δεν έκρυβαν τον τελευταίο καιρό, ότι είχαν φτάσει σε οριακή κατάσταση, δεδομένου ότι στην άκρη του τούνελ της ΚΑΕ, δε βρισκόταν φως.

Μετά τη χθεσινή εντολή του Ιβάν Σαββίδη, για να δώσει ό,τι χρειαστεί προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί, να καλύψει τις υποχρεώσεις της και να μην κινδυνεύσει την παραμονή της στη Basket League, ένα… φως στην άκρη του τούνελ, αρχίζει να φαίνεται.

"Καταλύτης η Βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη. Προτεραιότητα η άμεση ενίσχυση του ροστερ. Παράλληλα δεν σταματάμε τις προσπάθειες για την οικονομική ανεξαρτησία της ΚΑΕ. Μαζί ως το τέλος", έγραψε ο Νίκος Κωνσταντινίδης, στο λογαριασμό του στο Twitter, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, ενόψει της συνέχειας.


"Καταλύτης η βοήθεια Σαββίδη, προτεραιότητα η ενίσχυση" (pic) Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Κωνσταντινίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά την εξέλιξη με τη βοήθεια Σαββίδη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.