«Μόνη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης» Ο Βασίλης Οικονομίδης στο Metropolis 95.5 για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Οικονομίδης και αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία μαζί με τον Άρη είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ΠΑΟΚ και Άρης«Δημιουργεί άσχημο συναίσθημα αυτή η κατάσταση. Φτάσαμε σε σημείο να παίζουν αγώνα ζωής ή θανάτου ο ΠΑΟΚ με τον Άρη. Δεν μπορείς να περιγράψεις με μια λέξη τις αιτίες που οδήγησαν τις δύο ομάδες σε αυτήν την κατάσταση. Ευθύνονται αστοχίες ετών. Θα είναι λυπηρό να υποβιβαστούν δύο ομάδες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ».

Για το αν μπορεί να δώσει τη λύση ο Ιβάν Σαββίδης: «Το έχει αποδείξει στο ποδόσφαιρο ότι μπορεί. Στο μπάσκετ δεν ξέρω αν θέλει να ασχοληθεί. Μακάρι να ασχοληθεί και να βοηθήσει την ομάδα».

Για το αν ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί τη μόνη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς ναιδιότι η πόλη δεν έχει το παραγοντικό δυναμικό, ώστε ένα γκρουπ ανθρώπων να πάρει την ομάδα και να την κρατήσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Οι φίλαθλοι βοηθούν όσο μπορούν, αλλά δεν φτάνει».
http://www.metrosport.gr/article/moni-lisi-gia-to-mpasket-tou-paok-ivan-savvidis
«Μόνη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης» Ο Βασίλης Οικονομίδης στο Metropolis 95.5 για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.