Πανέτοιμος ο Μπάμπα - Με Λόβρεν η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ! Ο Μπάμπα κρίθηκε πανέτοιμος και παίρνει φανέλα βασικού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ - Στην αρχική σύνθεση και ο Λόβρεν!

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Μπάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας που κρίθηκε πανέτοιμος, τον Ότο στα δεξιά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κεντζιόρα - Λόβρεν. Ο έμπειρος στόπερ, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, έβαλε έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, μπαίνοντας πολύ δυνατά στις προπονήσεις και εν τέλει παίρνει και φανέλα βασικού!

Στα χαφ θα βρεθεί το γνωστό, δοκιμασμένο δίδυμο με τους Σβαμπ - Οζντόεφ, με επιθετική τριπλέτα τους Τάισον, Μουργκ, Αντρίγια και στην κορυφή τον Τσάλοβ!

https://www.sdna.gr/podosfairo/1246365_panetoimos-o-mpampa-me-lobren-i-11ada-toy-paok-kontra-stin-aek

 

Πανέτοιμος ο Μπάμπα - Με Λόβρεν η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ! Ο Μπάμπα κρίθηκε πανέτοιμος και παίρνει φανέλα βασικού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ - Στην αρχική σύνθεση και ο Λόβρεν! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.