ΠΑΟΚ: Νίκη στο Futsal απέναντι στον Πήγασο Αγ. Παρασκευής. Η ομάδα Futsal του ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πήγασο Αγ. Παρασκευής με 3-0, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο «Δικέφαλος», πηγαίνοντας πρώτος σε όλες τις μπάλες, έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης, με πολύ όμορφη κυκλοφορία. Με δύο γκολ του Τσίτσου ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα, 2-0. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να παίζουν σε υψηλό ρυθμό, «εξαργυρώνοντας» την κυριαρχία τους με τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε έπειτα από όμορφο τελείωμα του Τσιούχα, 3-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται πολύ σωστά το προβάδισμα του πρώτου μέρους. Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε ανέβει κατακόρυφα, ωστόσο οι παίκτες του «Δικεφάλου» δεν ήταν αποτελεσματικοί. Έτσι, το 3-0 διατηρήθηκε με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την πορεία του μ' ένα ακόμα τρίποντο. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Futsal Super League. 

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Μπούφος, Αμαλίδης, Αναστόπουλος, Λιώνης, Τσίτσος 2, Μπικιάρης, Τζακίδης, Μουρανάκα, Ντιέγκο, Κεφαλίδης, Τσιούχας 1. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1246360_paok-niki-sto-futsal-apenanti-ston-pigaso-ag-paraskeyis

 

ΠΑΟΚ: Νίκη στο Futsal απέναντι στον Πήγασο Αγ. Παρασκευής. Η ομάδα Futsal του ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πήγασο Αγ. Παρασκευής με 3-0, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.