Πρωινός Τύπος (20/10): Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που κεντρίζει τα βλέμματα αλλά είναι εξαιρετικά απρόβλεπτο.

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Όσον αφορά τον αγώνα που θα κρατήσει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα μπροστά στους δέκτες της ενώ ήδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, θεωρούμε ότι είναι το πιο απρόβλεπτο των τελευταίων ετών. Οι Αεκτζήδες, για τους δικούς τους λόγους και παρά την κατά τη γνώμη μας κλοπή ενός τίτλου, θεωρούν τα ματς με τον ΠΑΟΚ αδιαπραγμάτευτα, ως προς το ποιος θα είναι ο νικητής. Η ΑΕΚ έχει τα αγωνιστικά της σκαμπανεβάσματα και αν δεν είχε βοήθειες και τύχη θα βρισκόταν αρκετά κάτω στην βαθμολογία. Ο προπονητής της Ματίας Αλμέιδα δεν έχει λύσει ακόμη πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη από έναν σύλλογο που δεν τον ήξερε κανείς , άναψε ένα φυτίλι που θα οδηγήσει σε μια απίστευτη προπονητική- ποδοσφαιρική έκρηξη αν η ΑΕΚ ηττηθεί. Ακόμη και η ισοπαλία δεν του εγγυάται, κατά τη γνώμη μας την παραμονή του. 

Όμως και ο ΠΑΟΚ, παρά τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, δεν κατέστη δυνατό να δημιουργήσει ένα ομοιογενές και δυναμικό σύνολο. Χάνει σε αγώνες που ήταν πολύ καλύτερος (Άρη και Ευρώπη) και κερδίζει στο 86΄ με γκολ του «σωτήρα» Καμαρά τον Λεβαδειακό που δικαιούνταν κάτι καλύτερο. Συμπερασματικά αναμένουμε να δούμε ποια ομάδα, στις δύο εβδομάδες που διαμεσολάβησαν, θα μπορέσει να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου την βελτίωση, την ομοιογένεια, την αποφασιστικότητα και το ότι ξέρει πως να διεκδικεί και να κερδίζει ένα παιχνίδι. Η απουσία του Κωνσταντέλια από τις περισσότερες προπονήσεις αφαιρεί ένα σημαντικό κεφάλαιο που ελπίζουμε να το δούμε σε πλήρη αγωνιστικότητα έστω και για 30 λεπτά!

https://www.sdna.gr/podosfairo/1246230_proinos-typos-20/10-pio-aproblepto-ntermpi-den-tha-einai-i-teleytaia-eykairia

 

Πρωινός Τύπος (20/10): Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που κεντρίζει τα βλέμματα αλλά είναι εξαιρετικά απρόβλεπτο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.