Τσάλοφ: «Αυτό θέλουμε να το διορθώσουμε!». Όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην Αθήνα, και ο Φέντορ Τσάλοφ μίλησε ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης (20/10, 20:30), στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Ρώσος επιθετικός υπογράμμισε πως η ομάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι γνωρίζουν πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να φύγει με τη νίκη από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, και πως αυτό πρέπει να διορθωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την τραγική είδηση του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ: 

«Είναι μια μεγάλη τραγωδία, τόσο για την οικογένεια του Τζορτζ, όσο και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το μόνο που θέλω να πω, είναι να μείνουν δυνατοί…».

Για τη διακοπή και πως αξιοποιήθηκε από την ομάδα και τον ίδιο: 

«Προπονηθήκαμε αρκετά και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τους οπαδούς μας. Θέλουμε να δώσουμε το 100%, γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε κερδίσει στο καινούργιο τους γήπεδο και θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

https://inpaok.com/839643/tsalof-afto-theloume-na-to-diorthosoume/

 

Τσάλοφ: «Αυτό θέλουμε να το διορθώσουμε!». Όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.