Αυτή είναι η πιο πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, υπάρχουν, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου…

Ο Ρουμάνος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Τισουντάλι και τον Μιχαηλίδη, έξω φυσικά είναι και ο Σαμάτα, αλλά και ο γκολκίπερ Αντώνης Τσιφτσής, που κάνει θεραπεία και ειδική προπόνηση, αλλά στα ευχάριστα, τοποθετήστε την επιστροφή του Μπράντον Τόμας, τον οποίο περιμένει πως και πως, τόσο καιρό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, να τον δούμε και στην ενδεκάδα, αφού ο Τσάλοφ δεν έχει κερδίσει έως τώρα, την εμπιστοσύνη του προπονητή του, δεδομένου ότι κινείται στη μετριότητα.

Στο κέντρο υπάρχει το ερωτηματικό της χρησιμοποίησης του Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε από την εθνική ομάδα και μετά από ταλαιπωρία δέκα ημερών, αλλά έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιθανότατα θα αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Οζντόεφ, στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μπροστά, υπάρχει ακόμη ένα «ομιχλώδες» ερωτηματικό: Κωνσταντέλιας ή Μουργκ;

Ο πρώτος είχε φαρυγγίτιδα που τον ταλαιπώρησε, ο δεύτερος δεν παίζει στην Ευρώπη, γι αυτό και υπάρχουν ελπίδες χρησιμοποίησής του από την αρχή, ενώ στην άμυνα, είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Άρα, το πιο πιθανό σχήμα που θα παρατάξει ο Λουτσέσκου σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας θα αποτελείται από τους 1.Κοτάρσκι, 2.Ότο, 3.Μπάμπα Ράχμαν, 4.Κεντζιόρα, 5.Κόλεϊ, 6.Καμαρά,  7.Ζίφκοβιτς, 8.Οζντόεφ, 9.Μπράντον, 10.Μουργκ, 11.Τάισον.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού είναι και οι Παβλένκα (για δεύτερη φορά), Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λόβρεν, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ.

https://www.sfina.gr/auti-einai-i-pio-pithani-endekada-tou-paok-sto-simerino-ntermpi-me-tin-aek/

 

Αυτή είναι η πιο πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.