Ο ΠΑΟΚ των πωλήσεων δεν έχει Έλληνες – Ευτυχώς θα επιστρέψει ο Τζίμας Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτ 2024 - 14:40 Σταθερά ο ΠΑΟΚ αποτελεί ομάδα που παράγει και πουλάει Έλληνες παίκτες, αλλά φέτος δείχνει να έχει μείνει πίσω. Θα γυρίσει ο Τζίμας

Ο ΠΑΟΚ είναι παραδοσιακά μια ομάδα που πουλάει Έλληνες παίκτες. Πέλκας, Τζόλης, Γιαννούλης, Κουλιεράκης και φυσικά… έπεται ο Κωνσταντέλιας. Εσχάτως, λείπουν οι Έλληνες από την ενδεκάδα, άρα και η μεθεπόμενη –μετά τον «Ντέλια»- πώληση. Ευτυχώς θα γυρίσει ο Τζίμας.

Πλέον αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Το συζητάνε και στον δικέφαλο του Βορρά πως υπάρχει μια στασιμότητα. Ο ΠΑΟΚ των πωλήσεων (σ.σ.: τελευταίο περήφανο sale του Κουλιεράκη), ο ΠΑΟΚ που βγάζει projects από την ακαδημία πλέον δεν έχει Ελληνες ούτε για δείγμα, πλην του Κωνσταντέλια. Οκ, ο τελευταίος θα μείνει μία-δυο σεζόν ακόμα και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο του.

Ένα project που θα μπορούσε να προχωρήσει είναι και ο Μιχαηλίδης. Ο αριστεροπόδαρος Έλληνας στόπερ μοιάζει να ΄χει μείνει πίσω στον ανταγωνισμό των κεντρικών αμυντικών! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πιο μπροστά του τον Κόλει και γενικώς δεν δείχνει να έχει ο Έλληνας παίκτης την εμπιστοσύνη του.

Από την άλλη μεριά, υπάρχει και κάποιος που τον άφησαν να πάει δανεικός ελαφρά την καρδία. Υπάρχει ένα Ελληνόπουλο που ήδη βάζει τα γυαλιά με 5 γκολ σε 7 αγώνες στη δεύτερη Γερμανίας, σκοράροντας και στο ματς με τη Ρεγκενσμπουργκ την Παρασκευή.

Αυτό το παιδί δεν έκανε ούτε για να συμπληρώσει την 3άδα των σέντερ φορ του πρωταθλητή Ελλάδας; Ο Στέφανος Τζίμας, περί ου ο λόγος, έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από Τισουντάλι (2), Τσάλοφ (1), Μπράντον και Σαμάτα. Αυτά μέχρι νεοτέρας… Το καλό είναι πως στον ΠΑΟΚ θα επενδύσουν στον Τζίμα όταν αυτός γυρίσει.

https://www.sportime.gr/podosfairo/o-paok-ton-poliseon-den-echi-ellines-eftichos-tha-epistrepsi-o-tzimas/

 

Ο ΠΑΟΚ των πωλήσεων δεν έχει Έλληνες – Ευτυχώς θα επιστρέψει ο Τζίμας Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτ 2024 - 14:40 Σταθερά ο ΠΑΟΚ αποτελεί ομάδα που παράγει και πουλάει Έλληνες παίκτες, αλλά φέτος δείχνει να έχει μείνει πίσω. Θα γυρίσει ο Τζίμας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.