Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Δούκα και κοιτάει ψηλότερα. Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος για το ποδόσφαιρο σάλας ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Δούκα με 5-4.

Ο Δικέφαλος καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είχε την υπεροχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις δύο στιγμές τους και κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, πήραν προβάδισμα με 0-2. Στη συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» αύξησαν την πίεση τους, έμπαιναν με δυναμισμό σε κάθε διεκδικήσιμη μπάλα και έτσι έφτασαν στην μείωση, χάρη σε γκολ του Μουρανάκα, 1-2. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» πίεσαν περισσότερο στα τελευταία λεπτά, ψάχνοντας ένα γκολ ισοφάρισης, ωστόσο το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 1-2.

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Με πολύ όμορφη συνεργασία Τσίτσου και Τζακίδη, ο πρώτος πλάσαρε για το 2-2, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, Ντιέγκο και Τζακίδης συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Κύπριο να δίνει γκολ προβαδίσματος, 3-2. Το εξαιρετικό πρώτο τετράλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου επιστεγάστηκε από το γκολ του Τσίτσου, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ την πάσα «πάρε-βάλε» του Μπικιάρη, για το 4-2. 

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3, πετυχαίνοντας ωστόσο ένα γκολ το οποίο στην αρχή της φάσης υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ επάνω στον Τσίτσο, 4-3. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπικιάρης με κλέψιμο έβγαλε τον ΠΑΟΚ στην κόντρα, με τον Τζακίδη να υποδέχεται την πάσα και με όμορφο τελείωμα να διαμορφώνει το 5-3. 

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Δούκας βρήκε γκολ μείωσης, 5-4, ωστόσο οι παίκτες του «Δικεφάλου» διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους, παίρνοντας μία πολύ μεγάλη σημασίας νίκη. Άκρως σημαντική και η συμβολή του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Βασίλη Κορδαλή, ο οποίος στα τελευταία λεπτά απόκρουσε δύο δεκάμετρα του Δούκα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, εντός έδρας, κόντρα στον Κορυδαλλό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τζακίδης 2, Τσιούχας, Λιώνης, Μπικιάρης, Αμαλίδης, Μαυρίδης, Κεφαλίδης, Τσίτσος 2, Ντιέγκο, Μουρανάκα 1, Αναστασόπουλος, Αναστασιάδης, Ζερνέρι.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1248721_o-paok-pire-ntermpi-me-ton-doyka-kai-koitaei-psilotera

 

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Δούκα και κοιτάει ψηλότερα. Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος για το ποδόσφαιρο σάλας ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Δούκα με 5-4. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.