Ο Λουτσέσκου ξηλώνει τους Σάστρε και Ότο. Είδε και απόειδε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την εικόνα που έχουν έως τώρα στη σεζόν οι Ζόαν Σάστρε και Γιόνι Ότο και ετοιμάζει διάδοχη κατάσταση.

Πρέπει κάτι να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους δύο ακραίους του δεξιούς μπακ και θα το κάνει. Ο Ρουμάνος τεχνικός κρίνει πως χρειάζεται αναβάθμιση εκεί ο ΠΑΟΚ και το μέλλον των Ότο και Σάστρε είναι στον… αέρα.

Ο Γιόνι Ότο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν κανονικός. Μετά από πολύ καιρό είχε μια παρουσία που θύμισε τον μπακ που έφτασε μέχρι την Premier League. Στο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν πάλι τα ίδια όμως. Θα πει κανείς, έπρεπε να παίξει αριστερό μπακ. Ναι μεν, αλλά το να πουλήσει την μπάλα μόλις στο 2ο λεπτό και να σκοράρει η Πλζεν (άσχετα αν δεν μέτρησε) δεν είναι θέμα θέσης.

Ο δε Σάστρε είναι μονίμως κάτω του μετρίου. Αυτός κι αν έχει θέματα συγκέντρωσης και στην άμυνα και ζητήματα ποιότητας. Ας μην ξεχνάμε και το τζάμπα λάθος στο ματς με τη Μάλμε που ήταν από τις αιτίες που χάθηκε η πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Γενικότερα, δεν πείθει ο 27χρονος Ισπανός μπακ πια.

Για αυτό και στον δικέφαλο του Βορρά τρέχουν το πλάνο… ΠΑΟΚ 2025! Όπως σας είχαμε αναφέρει πως ήταν προτεραιότητα η απόκτηση ενός ανταγωνιστή του Κοτάρσκι, εξ ου και η άφιξη του Γίρι Παβλένκα σας αποκαλύπτουμε πως ήδη το club «τρέχει» την απόκτηση δεξιού μπακ με μάξιμουμ χρονικό ορίζοντα το επόμενο καλοκαίρι.

Με όσα βλέπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρέπει να αποκλείσουμε εξελίξεις ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ξεκάθαρο πως τόσο ο Σάστρε, όσο και ο Οτο (λήγει το συμβόλαιό του και ο ίδιος θέλει να επαναπατριστεί) δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες του Ραζβάν Λουτσέκου. Ίσα ίσα, τον κάνουν να ασφυκτιά.

 https://www.sportime.gr/podosfairo/o-loutseskou-xiloni-tous-sastre-ke-oto/

Ο Λουτσέσκου ξηλώνει τους Σάστρε και Ότο. Είδε και απόειδε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την εικόνα που έχουν έως τώρα στη σεζόν οι Ζόαν Σάστρε και Γιόνι Ότο και ετοιμάζει διάδοχη κατάσταση. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.