«Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Μπάμπα». Το δεύτερο διαδοχικό τέρμα του έδωσε έναυσμα για αποθέωση. Έγινε… σκόρερ στον ΠΑΟΚ! Τα τρομερά στατιστικά του Γκανέζου.

Εξαιρετικά σημαντική αλλαγή αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ ο Ράχμαν Μπάμπα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν με φόντο την  αγωνιστική του League Phase του UEFA Europa League, καθώς πως με προσωπικό του τέρμα οι «ασπρόμαυροι» καρπώθηκαν τον πρώτο τους βαθμό στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεδομένα το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του στράφηκε πάνω του που σε αναφορές τους έσπευσαν να τον αποθεώσουν, με τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα να σημειώνει back to back τέρμα.

«Ο Ραχμαν Μπάμπαο οποίος τελείωσε την περασμένη σεζόν με έξι γκολ και τρεις ασίστσυνεχίζει να εντυπωσιάζει», επισημαίνουν χαρακτηριστικά ΜΜΕ της Γκάνας, προσθέτοντας εν συνεχεία ότι:

«Ο αμυντικός της ΓκάναςΑμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν, σημείωσε το τελευταίο χρονικά γκολ για τον ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Βικτόρια Πλζεν στο UEFA Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το τσεχικό κλαμπ στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League, επιστρέφοντας στο ματς στο δεύτερο μέρος. Ο Ράχμαν Μπάμπα όμως εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τη νίκη στην έδρα του».

https://inpaok.com/840489/synechizei-na-entyposiazei-o-baba-2/



 

Από την επιστροφή του κι έπειτα στον ΠΑΟΚ, ο Ράχμαν Μπάμπα είναι καθοριστικός και βασικό «γρανάζι» της ομάδας που κατέκτησε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη συνεισφορά του να μην περιορίζεται μόνο στο αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Γκανέζος, κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος, δίνει σημαντικές επιθετικές «βοήθειες» στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως φάνηκε και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια με ΑΕΚ και Βικτόρια Πλζεν, σκοράροντας σε αμφότερα με το κεφάλι.

 

Ο 30χρονος μάλιστα έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ φέτος (έχει και μια ασίστ) και είναι σε εξαιρετικό σημείο για να επαναλάβει, ή και να ξεπεράσει, τα, εντυπωσιακά αν αναλογιστεί κανείς τη θέση που αγωνίζεται, περσινά του νούμερα.

Στην πρωταθληματική σεζόν των «ασπρόμαυρων» ο Μπάμπα σκόραρε έξι φορές (είχε και τέσσερις ασίστ), σε 44 παιχνίδια, και φέτος έχει ήδη βρει τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, σε μόλις 14 παιχνίδια.

Ο Γκανέζος βρήκε τον… σκόρερ μέσα του στη Θεσσαλονίκη, και μια ματιά στα στατιστικά των προηγούμενων ετών το αποδεικνύει.

Συνολικά με τον ΠΑΟΚ έχει πετύχει 11 γκολ, με τα δέκα από αυτά να έρχονται στη δεύτερη του θητεία.

Πριν από τον Δικέφαλο, είχε μόλις 4 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, και ακόμα ένα με την Εθνική ομάδα, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τις επιδόσεις του, σε μια σεζόν και κάτι!

https://inpaok.com/840500/egine-skorer-ston-paok/

«Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Μπάμπα». Το δεύτερο διαδοχικό τέρμα του έδωσε έναυσμα για αποθέωση. Έγινε… σκόρερ στον ΠΑΟΚ! Τα τρομερά στατιστικά του Γκανέζου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.