Θετική εμφάνιση και βλέπει ενδεκάδα ο Ντεσπόντοφ.

Μετά από αρκετά παιχνίδια με την Πλζεν ήταν χρήσιμος για το σύνολο. Δεν είναι μόνο η ασίστ, αλλά η συνολική του ένταση. Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έδειξε πως είναι εδώ, φώναξε παρών και η αίσθησή μας είναι πως ο Λουτσέσκου θα του δώσει φανέλα με τον ΟΦΗ. Ψάχνει φυσικά και γκολ, καθώς γνωρίζει καλά πως έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη δική του θέση τον θρέφουν τα τέρματα. Για να δούμε!

Αυτοί που περιμένουν το ... Κύπελλο

 


Μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Αιγάλεω. Εκεί αναμένεται τον ντεμπούτο Παβλένκα, η επιστροφή του Γκόμεζ στο αριστερό άκρο, ένα γεμάτο 90λεπτο για Μιχαηλίδη, ένα ακόμα σε Μπακαγιόκο, ενώ περιμένουμε να δούμε και τους Σορετίρε-Μουργκ. Ειδικά όσον αφορά τους φορ, πρέπει ο Λουτσέσκου να καταλήξει σε μία καλύτερη διαχείριση, προκειμένου κι αυτοί να βρουν τον επιθυμητό ρυθμό.

Επιστροφή του ηγέτη Λόβρεν

 


Οι εμφανίσεις του με Λειβαδιά, ΑΕΚ ήταν αν μη τι άλλο αρχηγικές. Ο Κροάτης δείχνει πως η ενδεκάδα ξεκινάει από αυτόν και σε επίπεδο προσωπικότητας είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον τρομερά ώριμο για την ηλικία του Κουλιεράκη. Όλα δείχνουν πως παίρνει ξανά φανέλα και μένει να φανεί αν δίπλα του θα είναι ο Κόλεϊ ή θα επιλεγεί η επιστροφή Μιχαηλίδη στο αρχικό σχήμα.

Ψάχνει επιτέλους νίκη στην Τούμπα


 Το άλλοτε απόρθητο κάστρο του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται φέτος αχίλλειος πτέρνα. 0-0 με τον Παναθηναϊκό, ήττα 0-1 από τον Άρη, με το ίδιο σκορ στην Ευρώπη από τη Στεάουα και προχθές το 2-2 με την Πλζεν. Ο Δικέφαλος ψάχνει νίκη μετά από κάτι περισσότερο από έναν μήνα στο σπίτι του και παρ΄ότι ο ΟΦΗ είναι αρκετά ανεβασμένος φέτος δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία και φυσικά κανένα περιθώριο απώλειας.

https://paoknextgeneration4.blogspot.com

 

Θετική εμφάνιση και βλέπει ενδεκάδα ο Ντεσπόντοφ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.