Η αφλογιστία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στοίχισε! Το γκολ του Τισουντάλι ήρθε την κατάλληλη στιγμή…

Ο ΠΑΟΚ έδωσε δικαιώματα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν και έφτασε στο 93ο λεπτό για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική του League Phase του Europa League.

Η ομάδα του Ραζβαν Λουτσεσκου μετά την αποβολή του Ντουέ στο 70ο λεπτό ανέβασε στροφές και άλλαξε το μομεντουμ στον αγώνα, ωστόσο δεν ήρθε η νίκη που ήταν επιτακτική ανάγκη. Με την εικόνα του ΠΑΟΚ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και βάσει της οικονομίας των όσων έγιναν στο γήπεδο, είναι ένα αποτέλεσμα η ισοπαλία που πριν την έναρξη του παιχνιδιού δεν θα ήταν αποδεκτό, ωστόσο τώρα είναι κάτι σαν… νίκη.
Ήρθε ο πρώτος βαθμός στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης για τον Δικέφαλο που έπρεπε να δει το ρολόι να φτάνει στο 83ο λεπτό με την ωραία κεφαλιά του Τισουνταλι.
Αυτό το γκολ του Μαροκινου επιθετικού που μείωσε σε 1-2 ήταν το πρώτο γκολ στην Τούμπα μετά από συνολικά 353 λεπτά αγωνιστικά λεπτά!
Μετά από μια σωρεία χαμένων ευκαιριών στα προηγούμενα ματς ως γήπεδουχος ο Δικέφαλος που έμεινε στο μηδέν, ο Τισουντάλι έδωσε την λύση που τόσο έψαχνε η ομάδα του Λουτσεσκου και βρήκε δίχτυα μετά από επτά ημίχρονα συν τα 35 λεπτά που πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν, συνολικά δηλαδή 353 λεπτά αγώνα ήταν χωρίς γκολ ο Δικέφαλος σε ρόλο οικοδεσπότη. Ο ΠΑΟΚ μετρούσε ένα σερί αγώνων χωρίς γκολ στην Τούμπα, έχοντας μείνει στο μηδέν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, τον Άρη και την Στεάουα Βουκουρεστίου.
Η Τούμπα «πληγώνει» τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν καθώς η παραγωγικότητα της ομάδας, σε συνδυασμό με την συγκομιδή βαθμών δεν βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Είναι ενδεικτικό το γεγονός, πως ο Δικέφαλος πέτυχε δύο γκολ σε επίσημο αγώνα στο γήπεδό του, για πρώτη φορά μετά από δύο ολόκληρους μήνες!
Από εκείνη την ημέρα ακολούθησαν τρία εντός έδρας ματς για τον Δικέφαλο. Στα οποία οι παίκτες του, δεν σκόραραν. Για την τέταρτη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Παναθηναϊκό. Για την έκτη αγωνιστική, ηττήθηκε από τον Άρη με σκορ 1-0. Λίγες ημέρες αργότερα, έχασε και από την Στεάουα με σκορ 1-0 στην Τούμπα.
Το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου πέτυχε δύο γκολ με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν. Τα γκολ των Τισουντάλι και Μπάμπα βοήθησαν τον Δικέφαλο να πάρει τον πρώτο του βαθμό, στο League phase του Europa League. Ήταν 25 Αυγούστου όταν ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τότε, επικράτησε με σκορ 2-0, χάρη στα γκολ των Σάστρε (στο 51′) και Τισουντάλι (στο 79′).

 

Η αφλογιστία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στοίχισε! Το γκολ του Τισουντάλι ήρθε την κατάλληλη στιγμή… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.