ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Αυτή θα είναι η τελική ποινή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να καταθέσουν έφεση για την ποινή των 23 ημερών στον Ραζβαν Λουτσεσκου και η «ασπρομαυρη» ΠΑΕ θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να διεκδικήσει την μείωση της απουσίας από τον πάγκο του Ρουμάνου προπονητή.

Η αθλητική δικαστής της Λίγκας, Μαρία Σκολαρίκη επέβαλλε την ποινή αυτή στον 55χρονο τεχνικό του ΠΑΟΚ και αρκετές ώρες πριν από τον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν είχε προαναγγελθεί πως η έφεση θα κατατεθεί.
Αυτό σύμφωνα σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θέλουν να διεκδικήσουν το αυτονόητο, δηλαδή την μείωση της ποινής των 23 ημερών που επιβλήθηκε στον Λουτσέσκου, κυρίως για να μπορέσει να είναι παρών στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην Τούμπα.
Αυτή είναι η στόχευση για τον ΠΑΟΚ. Η έφεση κατάτεθηκε χθες και είναι πιθανό να εκδικαστεί έως τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας από την επιτροπή εφέσεων με πιθανότερη ημέρα την Τρίτη, με τον ΠΑΟΚ να ζητάει συγκεκριμένα να γίνει αυτή την ημέρα η εκδίκαση λόγω του αγώνα στην Αθήνα με το Αιγάλεω για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη το μεσημέρι.
Η Επιτροπη Εφέσεων αποτελείται από πέντε δικαστές, συνολικά από τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.
Αξίζει την σημειωθεί πως όταν βγει η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τότε θα προσμετρηθεί η ποινή από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με την ποινή να μην μπορεί να πέσει κάτω από τις 15 μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR η ποινή μετά την έφεση θα πέσει στις 15 ημέρες και ο Λουτσέσκου θα καθίσει κανονικά στον πάγκο, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, θα αποτελέσει νέο σκάνδαλο!

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Αυτή θα είναι η τελική ποινή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.