Στο κενό η… κλάψα της ΑΕΚ για Λουτσέσκου! Γιατί κλήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε απολογία;

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα (δείτε εδώ), ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με την κλήση να… γκρεμίζει την προπαγάνδα και τα αφηγήματα των κιτρινόμαυρων κατά του Ρουμάνου τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των πρωταθλητών δεν έχει κληθεί για καμία χειρονομία ή δήλωση του, όπως ήθελαν να πετύχουν, αλλά για φραστικές κυρίως αντεγκλήσεις με δύο ανθρώπους των γηπεδούχων.

Έτσι το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ με τον επικοινωνιακό «πόλεμο» που εξαπέλυσε,  είναι να πετύχει ένα μεγάλο αυτογκόλ, και να τιμωρήσει δύο δικούς της ανθρώπους , τους Λαμέλα και Βένγκα, για φυσιολογικές εντάσεις που συμβαίνουν σχεδόν πάντα μετά από κάθε παιχνίδι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιχειρηματολογία κατά του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, καθώς και η στοχοποίηση του από την πλευρά της ΑΕΚ καταλήγει στον κάλαθο των αχρήστων , αφού αποδεικνύεται πως ο δήθεν «προκλητικός» Λουτσέσκου καλείται να απολογηθεί για την απάντηση σε επιθέσεις που δέχθηκε από την πλευρά των γηπεδούχων!

https://inpaok.com/839997/katerrefse-i-klapsa-tis-aek-gia-loutseskou/

 

Στο κενό η… κλάψα της ΑΕΚ για Λουτσέσκου! Γιατί κλήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε απολογία; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.