Λουτσέσκου: Η υπομονή τελειώνει! Πόσο ακόμα θα περιμένει τον Τσάλοφ ο Λουτσέσκου; Στερεύει η υπομονή του Ρουμάνου.


 Ο Τισουντάλι έμεινε εκτός αποστολής με την ΑΕΚ. Ο Τσάλοφ βασικός αλλά δεν ακούμπησε. Ξεμένει από υπομονή ο Λουτσέσκου.

Το πρώτο καμπανάκι στον Τισουντάλι το χτύπησε ο Λουτσέσκου, αφήνοντας τον εκτός αποστολής για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν και μπορεί να του χρύσωσε το χάπι τονίζοντας του πως τον θέλει φρέσκο για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι μετρ σε αυτά άλλωστε ο Ρουμάνος.

Το θέμα είναι ότι φανέλα βασικού πήρε ο Τσάλοφ, που θεωρητικά πιστώνεται την ασίστ στο γκολ καθώς πήρε την κεφαλιά πριν σκοράρει ο Μπάμπα, όμως μόνο αυτό δεν αρκεί.

Ο Ρώσος φορ αντί να γίνεται καλύτερος και να βελτιώνει κάποια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του από αγώνα σε αγώνα, μάλλον χειροτερεύει προβληματίζοντας τους πάντες στον δικέφαλο. Μακριά από το πεδίο δράσης του, με κακές επαφές με την μπάλα, μηδενικά συνεργασία με τους συμπαίκτες του και γενικά… αδύναμος κρίκος.

Σε βαθμό τέτοιο που όταν πέρασε στο παιχνίδι ο Τόμας Μπράντον, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να ξαναπαίρνει τα πάνω του. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που… ποντάρουν πως αν ήταν απολύτως στο χέρι του Ρουμάνου θα επανέφερε το δίδυμο Σαμάτα και Μπράντον για την επιθετική του γραμμή καθώς τουλάχιστον έκαναν τη δουλειά που ήθελε μπροστά.

Πόσο άραγε θα κάνει υπομονή και θα επιμείνει στον Τσάλοφ; Ο ίδιος το ξέρει. Ο Ρώσος φορ δεν τον βοηθάει πάντως για να τον υπερασπίζεται περισσότερο.

https://www.sportime.gr/podosfairo/loutseskou-i-ipomoni-telioni/

Λουτσέσκου: Η υπομονή τελειώνει! Πόσο ακόμα θα περιμένει τον Τσάλοφ ο Λουτσέσκου; Στερεύει η υπομονή του Ρουμάνου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.