Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να ξεμείνει στον… άσο. Χτύπημα της τελευταίας στιγμής: Ποιους παίκτες από τη λίστα των ελευθέρων μπορεί να δούμε στην Ελλάδα στο 90' των μεταγραφών?

 


Η τελευταία μεταγραφική προθεσμία για τις ελληνικές ομάδες, το τελευταίο παράθυρο για τους ελεύθερους λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και αίφνης τουλάχιστον δύο από τα μεγάλα ελληνικά κλαμπ (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός) δείχνουν ότι τσεκάρουν εξονυχιστικά την λίστα με τους ελεύθερους για πολύ διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Ο τραυματισμός του Τσιφτσή και οι ενοχλήσεις που νιώθει στην βουβωνική χώρα κάνουν τον Δικέφαλο του Βορρά να «χτενίζει» την αγορά των ελεύθερων τερματοφυλάκων, ώστε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Σε αυτή την λίστα θα βρει κυρίως έμπειρους τερματοφύλακες όπως ο Γάλλος Κοστίλ, ο Καταλανός Μασίπ, ο Τόμας Βατσλίκ (πρώην του Ολυμπιακού), οι Τσέχοι Παβλένκα και Κούμπεκ, ο Κροάτης Σλούγκα, ο «δικός μας» Κώστας Λάμπρου, αλλά και δύο ηχηρά ονόματα όπως ο Κέιλορ Νάβας και ο Λόρις Κάριους, που για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα.

Δεν είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τερματοφύλακα, όμως είναι υποχρεωμένος να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, αφού ο τραυματισμός του Τσιφτσή είναι εξαιρετικά ύπουλος και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θέλουν να μείνουν με μόνη έμπειρη λύση τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

https://outsidersbet.gr/blogs/chtypima-tis-teleftaias-stigmis-poious-paiktes-apo-ti-lista-ton-eleftheron-mporei-na-doume-stin-ellada-sto-90-ton-metagrafon.html

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να ξεμείνει στον… άσο. Χτύπημα της τελευταίας στιγμής: Ποιους παίκτες από τη λίστα των ελευθέρων μπορεί να δούμε στην Ελλάδα στο 90' των μεταγραφών? Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.