Η 11αδα ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό - Χωρίς Καμαρά και Κόλεϊ, έκπληξη στον φορ. Οι δύο θέσεις που είναι ανοικτές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και γιατί η νίκη δίνει τεράστιο προβάδισμα στον Δικέφαλο!

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι λίγο πολύ γνωστή.

 Με δεδομένο πως δεν έχει επιστρέψει ακόμη ο Καμαρά και πως χθες ο Κόλεϊ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ενώ ακόμη δεν μπήκε στις προπονήσεις ο τραυματίας Μπράντον, ουσιαστικά δυο θέσεις είναι ανοικτές.

InTime / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι, δεξιά ο Οττο, Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης στο κέντρο της άμυνας και ο Μπάμπα αριστερά. Ο Οζντόεφ με τον Σβαμπ στα χαφ με τον Κωνσταντέλια πίσω από τον Τσάλοφ ή τον Τισουντάλι ενώ ο Ζίβκοβιτς με τον Τάισον θα είναι στα άκρα της επίθεσης.

Πολύ σημαντικό ματς για τον ΠΑΟΚ αφού γνωρίζει πως με νίκη θα πάει τη διαφορά στο +8 από τον Παναθηναϊκό μόλις τέσσερις αγωνιστικές από την έναρξη του Πρωταθλήματος.

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/848886/h-11ada-paok-me-panathhnaiko-xwris-kamara-kai-kolei-ekplhksh-ston-for

 

Η 11αδα ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό - Χωρίς Καμαρά και Κόλεϊ, έκπληξη στον φορ. Οι δύο θέσεις που είναι ανοικτές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και γιατί η νίκη δίνει τεράστιο προβάδισμα στον Δικέφαλο! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.